Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Still Life", Marcos Cárdenas a la Sala Parés

· On? Sala Parés
· Quan? Del 14 de desembre de 2023 al 10 de febrer de 2024
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte
· Adreça: Petritxol, 5
· Organitza: Sala Parés

Exposicions

Del 14 de desembre de 2023 al 10 de febrer de 2024, podeu veure a la Sala Parés “Still Life”, la darrera exposición de Marcos Cárdenas.

Marcos Cárdenas pinta escenes hiperrealistes fent servir un estil net i depurat que aconsegueix sorprendre’ns pel detallisme, la profunditat i la vitalitat que desprenen les seves obres. Dona una gran importància a la qualitat de la llum; ja sigui natural o artificial, provinent d’un reflex o d’una làmpada. Aquesta és sempre d’una enorme claredat que atorgant vivacitat als colors.

Utilitza una pinzellada delicada i subtil, gairebé imperceptible, amb la qual aconsegueix captar instants que semblen congelats en el temps. La minuciositat de la seva tècnica, la seva sensibilitat i les seves cuidades composicions aconsegueixen dotar els objectes retratats, tot i la seva quotidianitat, d’una gran dignitat. Això resulta especialment evident a les seves natures mortes, on aconsegueix concedir un aura gairebé sacra als objectes més humils.

Si bé els personatges, animals i plantes que retrata sempre expressen una gran vitalitat, les seves composicions transmeten una calma supèrbia. Les escenes ens conviden a relaxar-nos mentre acompanyem a aquests personatges en situacions d’allò més quotidianes.

Marcos Cárdenas és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, exposa periòdicament a la Sala Parés des de l’any 2006 i també ho ha fet regularment a diverses ciutats espanyoles, així com també a Anglaterra, França o Suïssa.

 

 

Mapa de Localització

Petritxol, 5, 08002, Barcelona (41.38265, 2.172944)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X