Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tallers i altres activitats del Tast a La Rambla

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? 12 de juny de 2014
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Paral·lelament al Tast hi ha un programa d’activitats, els Tallers Tast a La Rambla, on els protagonistes són tots aquells restaurants amb estrella Michelin i les pastisseries que participen en aquest esdeveniment gastronòmic.

Els tallers tindran lloc al Centre d’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7), i oferiran ponències en viu i tallers especialitzats en una aula amb cuina, audiovisuals i platea.

Oberts al públic, tindran una durada de 25 minuts cadascun i l’entrada serà gratuïta (aforament limitat per a 156 persones).

Dijous 12 de juny

A les 13,00 hores: Nandu Jubany de Can Jubany - Arrossos de mar, arrossos de muntanya.
A les 17,00 hores: Lluís Estrada de Pastisseria Canal - Pastissos de diumenge.
A les 17,30 hores: Sergio Humada de Via Veneto – Plats de festa.
A les 18,00 hores: Jordi Mas de Mas Gourmets – Tast: Embotits artesans però innovadors.
A les 19,00 hores: Jordi Bort, director general d’INCAVI – Tast: Descobrir els vins de Catalunya.

Divendres 13 de juny

A les 12,00 hores: Paco Pérez del Miramar /Enoteca – Atreveix-te amb el marisc.
A les 12,30 hores: Xavier Franco del Saüc – Tapes barcelonines.
A les 13,00 hores: Joan Baixas de Pastisseria Baixas & Amazing Chocolate – Coques de revetlla.
A les 13,45 hores: Ferran Centelles (sumiller de El Bulli 2000-2011) – Tast: Com gaudir del vi.
A les 16,30 hores: Nobuyuki Tajiri de Grup Balfegó – Ronqueo de la tonyina roja.
A les 17,30 hores: Oriol Balaguer – Bombons per fer a casa.
A les 18,00 hores: Romain Fornell del Caelis – França: patés, terrines, rillettes...
A les 18,30 hores: Joan Ras, Josep Casas, Dr. Jordi Rius i Jaume Antich de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia – Tast: Olis de Catalunya.

Dissabte 14 de juny

A les 11,30 hores: Francesca Gabaldà de Menuts Rosa – Aula Boqueria: la cuina dels menuts.
A les 12,00 hores: Surya Maharhan (Sakura-Ya) de Grup Balfegó - Japó: sushi, nigiri, maki...
A les 12,30 hores: Jordi Esteve de Nectari – Cuina catalana amb tocs japonesos.
A les 13,00 hores: Fran Agudo de Tickets – Joc d’snacks.
A les 13,45 hores: Carlos Cervantes (expert cerveser) de Damm – Del sikaru a la cervesa.
A les 17,00 hores: Christian Escribà de l’Escribà – Piruletes dolces.
A les 17,30 hores: Carles Gaig de Gaig - Els grans plats de la cuina de Barcelona.
A les 18,00 hores: Pere Monje de Via Veneto - Demostració del servei del gueridon: crepes, tàrtar, ànec a la presse i la taronja.
A les 19,00 hores: Enòleg de Raimat – Tast: Els vins del centenari de Raimat.

Diumenge 15 de juny

A les 11,30 hores: Eduard Soley de Fruites Soley Roser – Aula Boqueria: tomàquets del món.
A les 12,00 hores: Carles Mampel de Bubó - Postres amb gots i minigots.
A les 12,30 hores: Jean Louis Neichel del Neichel - Cuina alsaciana: la choucrout.
A les 13,00 hores: Carles Abellán del Comerç 24 – La cuina de les llaunes.
A les 13,45 hores: Carlos Cervantes (expert cerveser) de Damm – Del sikaru a la cervesa.
A les 16,30 hores: Francesc Bargalló d’Olis Bargalló – Tast: La cultura de l’oli.
A les 18,00 hores: Enòleg de Cordorniu – Tast: Els caves top de Codorniu.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X