Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tallers i altres activitats del Tast a La Rambla

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? 12 de juny de 2014
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Paral·lelament al Tast hi ha un programa d’activitats, els Tallers Tast a La Rambla, on els protagonistes són tots aquells restaurants amb estrella Michelin i les pastisseries que participen en aquest esdeveniment gastronòmic.

Els tallers tindran lloc al Centre d’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7), i oferiran ponències en viu i tallers especialitzats en una aula amb cuina, audiovisuals i platea.

Oberts al públic, tindran una durada de 25 minuts cadascun i l’entrada serà gratuïta (aforament limitat per a 156 persones).

Dijous 12 de juny

A les 13,00 hores: Nandu Jubany de Can Jubany - Arrossos de mar, arrossos de muntanya.
A les 17,00 hores: Lluís Estrada de Pastisseria Canal - Pastissos de diumenge.
A les 17,30 hores: Sergio Humada de Via Veneto – Plats de festa.
A les 18,00 hores: Jordi Mas de Mas Gourmets – Tast: Embotits artesans però innovadors.
A les 19,00 hores: Jordi Bort, director general d’INCAVI – Tast: Descobrir els vins de Catalunya.

Divendres 13 de juny

A les 12,00 hores: Paco Pérez del Miramar /Enoteca – Atreveix-te amb el marisc.
A les 12,30 hores: Xavier Franco del Saüc – Tapes barcelonines.
A les 13,00 hores: Joan Baixas de Pastisseria Baixas & Amazing Chocolate – Coques de revetlla.
A les 13,45 hores: Ferran Centelles (sumiller de El Bulli 2000-2011) – Tast: Com gaudir del vi.
A les 16,30 hores: Nobuyuki Tajiri de Grup Balfegó – Ronqueo de la tonyina roja.
A les 17,30 hores: Oriol Balaguer – Bombons per fer a casa.
A les 18,00 hores: Romain Fornell del Caelis – França: patés, terrines, rillettes...
A les 18,30 hores: Joan Ras, Josep Casas, Dr. Jordi Rius i Jaume Antich de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia – Tast: Olis de Catalunya.

Dissabte 14 de juny

A les 11,30 hores: Francesca Gabaldà de Menuts Rosa – Aula Boqueria: la cuina dels menuts.
A les 12,00 hores: Surya Maharhan (Sakura-Ya) de Grup Balfegó - Japó: sushi, nigiri, maki...
A les 12,30 hores: Jordi Esteve de Nectari – Cuina catalana amb tocs japonesos.
A les 13,00 hores: Fran Agudo de Tickets – Joc d’snacks.
A les 13,45 hores: Carlos Cervantes (expert cerveser) de Damm – Del sikaru a la cervesa.
A les 17,00 hores: Christian Escribà de l’Escribà – Piruletes dolces.
A les 17,30 hores: Carles Gaig de Gaig - Els grans plats de la cuina de Barcelona.
A les 18,00 hores: Pere Monje de Via Veneto - Demostració del servei del gueridon: crepes, tàrtar, ànec a la presse i la taronja.
A les 19,00 hores: Enòleg de Raimat – Tast: Els vins del centenari de Raimat.

Diumenge 15 de juny

A les 11,30 hores: Eduard Soley de Fruites Soley Roser – Aula Boqueria: tomàquets del món.
A les 12,00 hores: Carles Mampel de Bubó - Postres amb gots i minigots.
A les 12,30 hores: Jean Louis Neichel del Neichel - Cuina alsaciana: la choucrout.
A les 13,00 hores: Carles Abellán del Comerç 24 – La cuina de les llaunes.
A les 13,45 hores: Carlos Cervantes (expert cerveser) de Damm – Del sikaru a la cervesa.
A les 16,30 hores: Francesc Bargalló d’Olis Bargalló – Tast: La cultura de l’oli.
A les 18,00 hores: Enòleg de Cordorniu – Tast: Els caves top de Codorniu.

També et pot interessar

Taller 'Centres de Nadal'
Espai Boqueria. Mercat de la Boqueria
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X