Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla

· On? Rambla Santa Mònica
· Quan? Del 30 de setembre al 3 d'octubre de 2021
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 5
· Organitza: Amics de La Rambla i grup gsr

“Tast a La Rambla”, setena setmana de la gastronomia de Barcelona és un gran festival culinari amb una mostra dels millors restaurants i pastisseries de la ciutat que s’instal·len a La Rambla Santa Mònica oferint els seus millors plats, tapes i postres a un preu popular.

El Tast a La Rambla 2021, inicialment previst pel mes de juny, es va haver d’ajornar a causa de la situació d’alerta sanitària. Conscients que els efectes de la pandèmia encara són presents, creiem que cal ser prudents i extremar totes les mesures de seguretat i per això proposem una edició del Tast a La Rambla amb totes les mesures necessàries per garantir que tothom pugui tornar a gaudir de la millor gastronomia al millor escenari amb tranquil·litat i seguretat.

L’edició d’enguany té com a eix central la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. En aquest sentit, i durant els dies de celebració d’aquesta VII Setmana Gastronòmica de Barcelona, la proximitat i els productes de km 0 tindran un ampli protagonisme en el nostre espai de restauració. Una filosofia, la de la sostenibilitat, que més enllà de la cuina, impregnarà tot l’esdeveniment amb un concepte de treball ‘plastic free’ en tots els àmbits (neteja, servei, uniformes...).

Així, doncs, us esperem del 30 de setembre al 3 d’octubre a La Rambla de Barcelona per viure de nou la festa de la gastronomia amb el TAST A LA RAMBLA, un acte organitzat per Amics de La Rambla i grup gsr amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, que un any més reivindicarà aquest espai de la ciutat com un eix viu a través de la gastronomia.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X