Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla

· On? Rambla Santa Mònica
· Quan? Del 2 al 6 de juny de 2022
· Dies? Dilluns, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla 5
· Organitza: Amics de La Rambla i grup gsr

Gastronomia - Tast

Del 2 al 6 de juny, Amics de La Rambla i grup gsr organitzen Tast a La Rambla. La 8a setmana de Gastronomia de Barcelona és un gran festival culinari en el qual participen 38 dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona. Aquest any 14 dels restaurants participants són de Ciutat Vella i 8 de La Rambla o socis d’Amics de La Rambla.

Enguany, Tast a La Rambla tornarà al seu format habitual. Les illes de degustació i de patrocinadors es mantenen igual que en anteriors edicions. El consum es realitzarà canviant tokens que es podran obtenir en els diferents punts de venda. Els socis d’Amics de La Rambla teniu un 20% de descompte si presenteu el vostre carnet de soci al punt de venda.

Hi haurà Cuina Tradicional amb el Restaurant Amaya, Babula Bar 1937, Can culleres, Carmina, Cera 23, Família Nuri, Fonda España, Foodlona by Miquel Antoja, La Pau i Moka 1934. Les Tapes i Platillos aniran a càrrec d’Anormal Plaza, Bar Alegria, Bodega Amposta, Casa Guinart, Cecconi’s, Ceviche 103, Frankie Gallo Cha Cha Cha, Mirch, Pepa Tomate, Telefèric, Teòric Taverna Gastronòmica i Xuba. A l’apartat de Cuina d’Autor trobareu l’Aleia Restaurant, Amar Barcelona, Chickoa, Dos Pebrots, Gaig Barcelona, Nectari Restaurant, Tamae Bar i Tapes 24. Les postres són de Barcelona Chocolate Company by Museu de la Xocolata, Escola Espaisucre, L’atelier Escola i Pastisseria, Mervier Canal, Oriol Balaguer, Pastisseria Escribà, Pastisseria Takashi Ochiai i Sant Croi By Albert Roca.

Els plats del Tast a La Rambla

CUINA TRADICIONAL

Restaurant Amaya Família Torralba. Arròs cremós "Illa de Riu" amb cua de bou a la trufa

Babula Bar 1937 Pol Bigorra. Burrata de Puglia amb sobrassada trufada de Mallorca

Can Culleres Jordi Asensio. Ravioli d'ànec i ceps amb salsa de foie

Carmina Xavier Rue. Calamar farcit amb botifarra de perol i bolets

Cera 23 Melisa Herrera. Ensalada russa amb salmó marinat, areng fumat i envinagrats

Família Nuri Alex Jiménez & David Noguera. Arròs mar i muntanya de sípia, botifarra i allioli de pebre vermell fumat

Fonda España Germán Espinosa. Corbina a la brasa sobre pa de pasta de full i salsa de mol·lusc

Foodlona by Miquel Antoja Miquel Antoja. Fideuà de gambot amb sípia fresca i llagostí

La Pau Adrià Giol & Ferran Comas & Xavier del Amor. Mandonguilla mar i muntanya

Moka 1934 Marc López Alcaraz. Croqueta de tomàquet sec i formatge parmesà amb maionesa d'herbes - Croqueta de bacallà a la llauna amb allioli de la Vera

TAPES I PLATILLOS

Anormal Plaza Jon Giraldo & Jaime Lierberman . "Taco" de carn de porc, kimchi i maionesa de sriracha

Bar Alegría Tomás Abellán. Pintxo de truita trufada

Bodega Amposta Chema Martínez. Bomba de melós de vedella amb el suc del rostit .

Casa Guinart Àlex Clotas. "Pepito" de Casa Guinart

Cecconi’s Alessio Biangini. Rigatoni cacio e pepe

Ceviche 103 Manuel Alvarado. "Ceviche" nikkei de bonítol del Nord

Frankie Gallo Cha Cha Cha Juanba Agreda. Pizza fregida

Mirch Iván Surinder. Butter chicken pav

Pepa Tomate Josep Carbonell. Sandvitx de cine (planxat de pa de coca farcida d’encenalls de pernil ibèric, mozzarella, ruca, pesto vermell i oli de tòfona)

Telefèric Aziza el Bachiri. Brioix de mantega torrat, melós de galta confitada amb prunes i espècies marroquines, maionesa de sriracha a la menta i ametlles fregides

Teòric Taverna Gastronòmica Oriol Casals. Coca de tomàquet, sardina fumada i cansalada amb allioli i "piparras“

Xuba Antonio Sáez. Torrada de salmó salvatge picant

CUINA D’AUTOR

Aleia Restaurant Rafa de Bedoya. Llardons de Cadis i emulsió cítrica

Amar Barcelona  Rafa Zafra & Gonzalo Hernández. Fideus melosos de sípia i costella ibèrica amb allioli de safra

Chickoa Paco Pérez. El "mollete" Chickoa

Dos Pebrots Takeshi Somekawa & Albert Raurich. Xix Kebab

Gaig Barcelona Carles Gaig. Canelons de rostit amb tòfona 

Nectari Restaurant Jordi Esteve. Tàrtar de salmó vermell d'Alaska amb emulsió de kimchi

Tamae Bar Eugeni de Diego & Albert Raurich. Bao de costella de vedella amb chutney de mango

Tapas 24 Carles Abellán. Braves

PASTISSERIA

Barcelona Chocolate Company by Museu de la Xocolata Olivier Fernández. Smoothie fred orgànic de xocolata de Madagascar, brownie i nibs caramel·litzats

Escola Espaisucre Jordi Butrón. Poma+romaní+llimona

L'Atelier Escola i Pastisseria Eric Ortuño & Ximena Pastor. POP-CONE: cono croissant amb parfait de crispetes caramel·litzades

Mervier Canal Lluís Estrada Canal. Xocolata i passió

Oriol Balaguer Oriol Balaguer. Cremós de xocolata amb esponjós de llimona dolça

Pastisseria Escribà Christian Escribà. Escribanet de crema catalana

Pastisseria Takashi Ochiai Ken Ochiai Martí. Choux de tè verd-Yuzu

Sant Croi by Albert Roca Albert Roca. Crocanti exòtic

Activitats gratuïtes per a tothom

Com en la darrera edició, el programa d’activitats s’agrupa de nou sota l’Aula de Tast, l’espai situat al final de La Rambla Santa Mònica. Aquest espai és d’aforament limitat de 60 persones i es podrà accedir sense reserva prèvia. Com sempre hi haurà classes magistrals, show cookings, xerrades i degustacions i tasts de productes.

DIJOUS 2

12.30h – 13.00h. Acte inaugural

DIVENDRES 3

17.00 a 17.30h. Sant Croi by Albert Roca. Dolços amb identitat. Albert Roca

17.45 a 18.15h. Restaurant Amar Barcelona. El producte del mar com a punt de partida. Gonzalo Hernández

18.30 a 19.00h. Restaurant La Pau. Projecte social amb la restauración. Carmen de la Maza & Cheikhou Balde

19.15 a 20.00h. Estrella Damm. “Tasteando Damm”. Nil Cardoner

DISSABTE 4

12.15 a 13.00h. Cinzano. Cinzano: des de 1757 el sabor del vermut. Oscar Sádaba, Brand Ambassador de Cinzano i Tomás Abellán, Propietari del Bar Alegría

13.15 a 13.45h. Restaurant Aleia. Excel·lència sense fronteres. Rafael de Bedoya

16.00 a 16.45h. INCAPTO. Per què només hauries de prendre cafè d’especialitat?. Bea Mesas, Co-fundadora d’INCAPTO

17.00 a 17.45h. Saborea Lanzarote. El Grifo, la vinya de l’impossible. Andrea Marchione, Museo de El Grifo

18.00 a 18.30h. Restaurant Compartir. Compartir 2022. Nil Dulcet & Oriol Castro

18.45 a 19.30h. Estrella Damm. “Tasteando Damm”. Nil Cardoner

19.45 a 20.30h. Royal Bliss. Taller de maridatge amb combinats Royal Bliss. Sergi Estévez, Brand Ambassador Royal Bliss

DIUMENGE 5

12.15 a 13.00h. Aperol. Aperol Spritz: l’aperitiu perfecte. Oscar Sádaba, Brand Ambassador

13.15 a 13.45h. Restaurant Fonda España. De fonda a restaurant. Germán Espinosa

16.00 a 16.45h. Saborea Lanzarote. Lanzarote, la vinya de l’impossible. Sofia Perdomo, cap d’enoturisme a Bodegas Los Bermejos

17.00 a 17.30h. Restaurant Bodega Amposta. Solucions gastronòmiques per petits espais. Chema Martínez

17.45 a 18.15h. Restaurant Gaig Barcelona. La versatilitat del bacallà. Josep Armenteros

18.30 a 19.00h. Bar Alegría. Vins i tapes per compartir. Tomás Abellán

DILLUNS 6

12.15 a 12.45h. Restaurant Sintonía. Cuina d’hotel a Barcelona. Pablo Tomás

13.00 a 13.30h. Restaurant Dos Pebrots. Filosofies ancestrals per a la sostenibilitat. Takeshi Somekawa

16.00 a 16.45h. Saborea Lanzarote. Essència Lágrima de Malvasía volcánica. Fernando Arraez Bravo, Director Bodega Lágrima de Malvasía Volcánica

17.00 a 17.30h. Restaurant Ceviche 103. Del “ceviche” als “tiraditos”. Manuel Alvarado

17.45 a 18.30h. Saborea Lanzarote. Tast de formatges de cabra de Lanzarote, un itinerari pel Jable. AQUAL, Asociación de Queserías Artesanas de Lanzarote

Una de les novetats d’aquesta 8a edició és el Showcooking – Gastronomies amb identitat, un nou espai amb un format més personalitzat on tastar plats amb el xef com a protagonista. Molts dels xefs del restaurants presents al Tast a La Rambla seran els conductors d’aquestes innovadores sessions gastronòmiques. Dissabte, i de la mà de María Busta (Casa Eutimo) i Lara Rodríguez (Restaurante Kraken), estarà decicat a “Asturias, Cocina de Paisaje”. Diumenge tindrà lloc “Raíz Culinaria – Castilla La Mancha” amb Antonio Cuerda (Restaurante Cuerda), Adrian Romanillos (Restaurante Zubar), José Ángel Sánchez i Olga Arenas (Natural food Lab), Andrés Rodríguez (Taberna Cocktail Gourmet) i Julián Antonio Rodríguez (Restaurante Occitanto-).

DISSABTE 4

ASTURIAS, COCINA DE PAISAJE

12.30 a 13.30h

Sessió vermut amb vistes al Cantàbric

María Busta, Rest. Casa Eutimio

14.00 a 15.00h

Menú "Cocina de Paisaje" a 4 mans (1r pase)

María Busta, Rest. Casa Eutimio

Lara Rodríguez, Rest. Kraken

15.30 a 16.30h

Menú "Cocina de Paisaje" a 4 mans (2n pase)

María Busta, Rest. Casa Eutimio

Lara Rodríguez, Rest. Kraken

19.00 a 20.00h

Menjant-nos el mar: Alta cuina y aprofitament (1r pase)

Lara Rodríguez- Rest. Kraken

20.30 a 21.30h

Menjant-nos el mar: Alta cuina y aprofitament (2n pase)

Lara Rodríguez- Rest. Kraken

DIUMENGE 5

LA COCINA DE RAÍZ DE CASTILLA- LA MANCHA

12.30 a 13.00h / 17.30 a 18.00h

ALBACETE- La navalla

Antonio Cuerda, Rest.  Cuerda

13.15 a 13.45h / 18.15 a 18.45h

GUADALAJARA- Cua de vaca embolicada en pasta philo, formatge de cabra i gingebre

Adrián Romanillos, Rest. Zubar

14.00 a 14.30h / 19.00 a 19.30h

CIUDAD REAL- Xai a la mossàrab amb pa àcim i aromes d'Alcúdia

José Ángel Sánchez, Rest. Natural food lab

14.45 a 15.15h / 19.45 a 20.15h

CIUDAD REAL- Tataki de cabirol amb melmelada de figues

Andrés Rodríguez, Rest. Taberna Cocktail Gourmet

15.30 a 16.00h / 20.30 a 21.00h

CUENCA- Torrada d'almortes amb basturma de gallina negra castellana

Julián Antonio Rodríguez i Daniel Peña, Rest. Occitano

L’altra novetat és el Celler del Tast. Un espai nou dedicat als vins i caves on podreu degustar diferents vins de les millors terres de vins.

Els horaris d’aquest any són dijous 2 de 12 a 22 h, divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de 12 a 00 h i dilluns 6 de 12 a 22 h.

Tast a La Rambla és un esdeveniment popular que va néixer el 2014 amb la voluntat de convertir-se, cada any, en la gran fita gastronòmica de la ciutat de Barcelona, a la vegada que reivindiquem La Rambla com a gran eix lúdic barceloní per a tots els públics. Una aposta per les activitats gastronòmiques de qualitat que pretén acostar l’alta cuina als ciutadans i visitants de Barcelona.

És la vuitena edició d’un esdeveniment gastronòmic i ciutadà de caràcter anual i que compta amb el suport del Districte de Ciutat Vella i amb el patrocini principal d’Estrella Damm. Són també patrocinadors de la fira Coca Cola, Royal Bliss i Fagor, als quals cal sumar la col·laboració d’Asturias, Cocina de Paisaje, Raíz Culinaria – Castilla-La Mancha, Cinzano, Aperol Spritz, Pink Albatross i INCAPTO. Makro és, un any més, el proveïdor oficial de l’esdeveniment que compta amb El Periódico de Catalunya com a mitjà de comunicació oficial i amb la col·laboració del Casal dels Infants, del CETT i el suport de Josper, ICC i Klimer.

Mapa de Localització

La Rambla 5, 08002, Barcelona (41.376796, 2.176347)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X