Tast a La Rambla 2018, la millor gastronomia de Barcelona a La Rambla
· Quan? Del 7 al 10 de juny de 2018
· Organitza: Amics de La Rambla
Dijous 7 de juny a les 12 h comença la cinquena edició del Tast a La Rambla. Fins el diumenge 10, La Rambla Santa Mònica es converteix en el passeig més gastronòmic de la ciutat amb la presència dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona.
Al Tast a La Rambla podeu degustar, a un preu de 4 €, els plats i postres d’una cinquantena d’establiments, podeu gaudir gratuïtament dels showcookings, tasts de productes i actuacions musicals, podeu ramblejar i gaudir d’un ambient màgic al mig de La Rambla.
HORARIS
Dijous 7 de 12 a 22 h
Divendres 8 de 12 a 00 h
Dissabte 9 de 12 a 00 h
Diumenge 10 de 12 a 22 h
DEGUSTACIONS
Les degustacions estan dividides en cinc zones:
Tapes i platillos
MANO ROTA - BERNAT BERMUDO
"Mollete de soft shell crab" - papada de porc rostida - chimichurri picant
BAR RI - ALEJANDRO LOAIZA
"Serranito"
JOËL'S OYSTER BAR - ROMAIN FORNELL
Ostres…
CASA NOVA - JESÚS GALAN
El famós entrepà de xipirons del Casa Nova
BELLAVISTA DEL JARDÍN DEL NORTE - RAFAEL MORALES
Lluç fregit a l'oriental amb maionesa de kimchie
QUILLO BAR - JORDI ASENSIO
Caneló de rostit amb beixamel trufada i encenalls de pernil
EL FILETE RUSO - GERMAN LERIDA
Hamburguesa ibèrica
PEPA TOMATE PARLAMENT - JOSEP CARBONELL
Mandonguilles casolanes amb sofregit i parmentier
Cuina tradicional
L'OLIVÉ - JOAN CLOTET I CESAR PASTOR
"Salmorejo" cremós amb tonyina marinada
D'APROP RESTAURANT - XAVIER FRANCO I RUBÉN GUILERA
Refregit de llegums, ceba i anxoves amb ous de Calaf
SEMPRONIANA - ADA PARELLADA
Farcit de xurro amb sobrassada i allioli de mel
BICNIC- VÍCTOR FERRER
Entrepà de rostit de porc farcit de bolets, carbassó envinagrat i maionesa d'all escalivat
CASA LEOPOLDO - OSCAR MANRESA
Briox de cua de bou amb maionesa de mostassa
RESTAURANT AMAYA - FAMILIA TORRALBA
Mandonguilles de cua de bou amb "Perretxikos"
EL CHIGRE 1769 - FRAN HERAS
Arrós de foie i "Oricios"
FONDA ESPANYA - GERMAN ESPINOSA
Dorada marinada i soasada, suc de fricandó i favetes
ARUME - MANU NÚÑEZ I GUILLE BENITEZ
Vedella gallega, brioix, chimichurri d'envinagrats i pebre vermell
ARROZ HOFMANN - EQUIP HOFMANN
Arrós de cap i pota, kimchi i calamar
Cuina d’Autor
A RESTAURANT - ALAIN GUIARD
Ou poché, fricassée de gamba, cremós de carbassa i Espelette
RESTAURANT NECTARI - JORDI ESTEVE
Caneló fred de salmó marinat amb teriyaki, guacamole i emulsió d'espirulina
XERTA RESTAURANT - FRAN LÓPEZ
Arròs d´ànec Coll Verd del Delta
LA BARRA CARLES ABELLAN - CARLES ABELLAN
Rajada a la madrilenya
PUR DE NANDU JUBANY - NANDU JUBANY
Parpatana de tonyina Balfegó rostida amb mel
SOFIA BE SO - CARLES TEJEDOR
Entrepà calent de mar i muntanya. Pop & Porc
YAKUMANKA - CESAR BELLIDO
"Sanguche" de porc "Cha-siu"
ESTIMAR - RAFA ZAFRA
Mar Donalds
Asia Street Food
BAO BAR BY PACO PÉREZ - PACO PÉREZ
Bao "Shanghai"
KAO DIM SUM - JOSE MARÍA KAO
Bikini d'ànec Pequín
KAK KOY - HIDEKI MATSUHISA
Kak Koy Temaki de salmó
GRUPO NOMO - NAOYUKI HAGINOYA
Abura Soba
DOS PALILLOS - ALBERT RAURICH
Chirashizushi d´estiu
NELUMBO - LY LEAP
Curry vermell amb pollastre
CASA XICA - MARC SANTAMARIA I RAQUEL BLASCO
Arròs fregit amb kimchi i papada a la Cantonesa
TANDOOR - IVAN SURINDER
Samosa "chaat" de xai, iogurt i menta
Illa Pastisseria
ESPAISUCRE ~ ESSENCE - JORDI BUTRÓN I XANO SAGUER
El cheesecake d'Essence
LE SUCRÉ COEUR BCN - MARIA SELYANINA
Tartaleta "Frida"
LA DONUTERÍA - RICHARD BIES
Dolç de llet, cacau, ametlles i sal Maldon
ESCRIBÀ - CHRISTIAN ESCRIBÀ
Els Cannolis de l'Escribà
ORIOL BALAGUER - ORIOL BALAGUER
Primavera 5.0
TAKASHI OCHIAI - TAKASHI OCHIAI
Kakigori
PASTISSERIA CANAL - LLUÍS ESTRADA CANAL
Sacher
ALMOND BREEZE
Crep de toffee amb cruixents d'atmelles i "zurito" de fruites vermelles amb escuma d'Almond Breeze
A banda podreu gaudir de les cerveses Estrella Damm, d’aigua, de refrescs de Coca-Cola, del vermut Cinzano i d’Aperol Spritz, dels vins i caves Juvé & Camps, Freixenet i Monologo, de Cafes Marcilla i dels mixers i combinats de Royal Bliss.
PUJA A COLOM
Una de les novetats del Tast d’aquest any és que podeu pujar al Mirador de Colom de 8:30 a 20:30 h. L’oferta inclou la pujada al mirador i una copa de vi o cava a l’espai enològic que hi ha al peu del mirador.
ACTIVITATS I TALLERS
L’oferta gastronòmica del Tast a La Rambla, es complementa amb una amplia agenda d’activitats gastronòmiques a l’aula tast situada a l’Arts Santa Mònica. Showcookings, tasts de caves, vins i altres productes, les receptes dels xefs... i tot gratuït.
Dijous 7 de juny
12 h Acte inaugural
12:30 h. Lliurament del donatiu de CaixaBank al Casal dels Infants
12:45 h. Entrega premis V Concurs de tapes Tast a La Rambla
16.00 h. Oriol Balaguer. Capritxos de rebosteria
16.30 h. Alain Guiard. A RESTAURANT. Tapes, salses i divertiments
17.00 h. Nandu Jubany. PUR. Homenatge al producte
17:30 h. Ada Parellada. SEMPRONIANA. Els grans èxits del Semproniana (25è Aniversari)
Divendres 8 de juny
12 h. El millor restaurant que redueix el malbaratament alimentari. Entrega del Premi Remenja’mmm
16 h. Jordi Butrón i Xano Saguer. ESPAI SUCRE-ESSENCE. Les verdures en el nou menú d'Essence – The Sweet Experience
16:30 h. Carles Tejedor. SOFIA BE SO. El chateaubriand i altres grans clàssics
17 h. Rafa Morales. BELLAVISTA DEL JARDÍN DEL NORTE. La farina i l’oli en forma de fregir
17:30 h. Juanjo Rodríguez Thomas. CASA LEOPOLDO. De la cua de bou al cap i pota
18 h. Carles Abellan. LA BARRA. Pica-pica mariner
18:45 h. Sílvia Perpiñá i Ricardo Alabart.GOUTHIER. Cata vertical d’ostres Gouthier amb maridatge de vins
19:45 h. Antoni Cantos - Director d’Enologia JUVÉ & CAMPS. 100%: la singularitat dels nostres monovarietals
20:45 h Toni Padilla - Brand Image Department FREIXENET. L’art de trencar el gel amb Ice
Dissabte, 9 de juny
12:30 h. Germán Espinosa. FONDA ESPAÑA. Snacks, la millor manera de començar un menú
13:15 h. Oscar Sadaba - Brand Ambassado. r CINZANO .Cultura de vermut
16:30 h. Juan Fernàndez. EL CHIGRE 1769. Tapeig “catarià” (català-asturià)
17 h. Xavi Marco. ESCRIBÀ. Versions lúdiques del “cannoli”
17:45 h. Juan Muñoz – Sommelier S.PELLEGRINO i ACQUA PANNA. Un plaer pels sentits
18:45 h. Sergio Estévez - Brand Ambassador ROYAL BLISS. Taller de combinats
19:45 h Silvia Abril - Brand Ambassador ALMOND BREEZE. Aperitius sense lactosa
20:45 h. Carlos Cervantes - Expert cerveser. ESTRELLA DAMM . Els secrets de la cervesa
Diumenge 10 de juny
12:15 h. GRUP BALFEGÓ Kaitai (ronqueo) de la tonyina roja
13:30 h. Oscar Sadaba - . Brand Ambassador APEROL SPRITZ. L’aperitiu perfecte
16 h. Hideki Matsuhisa . KAK KOY. Tapes de fusió japonesa
16.30 h. Albert Raurich. DOS PALILLOS. 10è aniversari
17 h. Jorge Muñoz. PAKTA. Receptari “nikkei” a casa
17:45 h. Carlos Cervantes - Expert cerveser. ESTRELLA DAMM. Els secrets de la cervesa
18;45 h Toni Padilla Brand Image Department MONÓLOGO. Tast a cegues amb Monólogo
No us perdeu aquestes activitats. L’aforament del taller Arts Santa Mònica és limitat.
MÚSICA A L’ESCENARI ESTRELLA DAMM
També podeu gaudir de les actuacions musicals a l’escenari Estrella Damm que està al mig de la Rambla Santa Mònica. I el diumenge 10 podreu gaudir dels actes de celebració del 10 aniversari del Restaurant Dos Palillos.
Dijous 7
De 16 a 22 h Músics de Carrer de Ciutat Vella
Divendres 8
De 16:30 a 24 h Músics de Carrer de Ciutat Vella
Dissabte 9
A les 13:30 h Raval’s Band
De 16:30 a 24 h Músics de Carrer de Ciutat Vella
Diumenge 10
12.00 h. KAGAMI BIRAKI
15.00 h. BALL DEL DRAC XINÈS
17:30 h. CAL·LIGRAFIA JAPONESA
18 h WADAIKO: TAMBORS JAPONESOS
19 h BALL DEL DRAC XINÈS
De 20:15 a 21:30 h Músics de Carrer de Ciutat Vella
EXPOSICIONS A L’ARTS SANTA MÒNICA
Entre Tast i Tast podeu accedir a les exposicions de l’Arts Santa Mònica.
MIRALL DE PAPER
Nivell 0
SILENCI/S
Nivell 1
PLOT ARQUITECTURA ELECTRÒNICA
Nivell 2
POMPEU FABRA. UNA LLENGUA COMPLETA
Espai Balcó
V RUTA DE TAPES DEL TAST A LA RAMBLA
Paral·lelament i fins al 10 de juny podeu tastar, en els 13 establiments participants en la Ruta de Tapes Tast a La Rambla, les tapes participants en la V ruta i concurs de tapes Tast a La Rambla. El guanyador del concurs es donarà a conèixer el dijous 7 en l’acte inaugural del Tast a La Rambla però ja podeu trobar aquestes fantàstiques propostes en els establiments participants.
Les tapes tenen un cost de 4€. Aquestes son les tapes que podeu tastar.
128 Rambla Restaurant. Hotel Serhs Rivoli
La Rambla, 128
Canelons de pasta fresca farcits de crema d’Idiazabal amb poma i coulis de maracujà
Bar Lobo
Pintor Fortuny, 3
“Taco de fajitas” de pollastre amb guacamole
Bar Pinotxo
La Rambla, 91. Boqueria, parada 66-67
Empedrat Pinotxo
Casa Guinart
La Rambla, 95
Mar i Muntanya
El Bosc de les Fades. Museu de Cera de Barcelona
Passatge de la Banca, 5
Delícia de salmó
Fonda España
Sant Pau, 9-11
Orada marinada i soasada, suc d’escabetx de fricandó i favetes
Gats
Xuclà, 7
Mini caneló de pollastre de corral i foie-gras
Luzia
Pintor Fortuny, 1
Tàrtar de remolatxa amb alvocat, aranja i rave picant
Palau Moja. The Catalan Heritage House
La Rambla, 118
Patates baby amb allioli i salsa brava amb vermut
Restaurant Amaya
La Rambla, 20
Arancini d’arròs de cua de bou amb cor líquid de piquillos sobre xip d’espàrrecs de Navarra i perretxikos
Restaurant Moka
La Rambla, 126
Ravioli de formatge i espinacs a la catalana amb suc del rostit
Tablao Cordobés
La Rambla, 35
Salmorejo cordovès amb dauets ibèrics, neu de formatge de cabra i caviar d'oli d'oliva arbequina
Tapa & Àpat
La Rambla, 15
Esfera d’esqueixada