Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla 2018, la millor gastronomia de Barcelona a La Rambla

· Quan? Del 7 al 10 de juny de 2018
· Organitza: Amics de La Rambla

Gastronomia - Tast

Dijous 7 de juny a les 12 h comença la cinquena edició del Tast a La Rambla. Fins el diumenge 10, La Rambla Santa Mònica es converteix en el passeig més gastronòmic de la ciutat amb la presència dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona.

Al Tast a La Rambla podeu degustar, a un preu de 4 €, els plats i postres d’una cinquantena d’establiments, podeu gaudir gratuïtament dels showcookings, tasts de productes i actuacions musicals, podeu ramblejar i gaudir d’un ambient màgic al mig de La Rambla.

HORARIS

Dijous 7 de 12 a 22 h
Divendres 8 de 12 a 00 h
Dissabte 9 de 12 a 00 h
Diumenge 10 de 12 a 22 h

DEGUSTACIONS

Les degustacions estan dividides en cinc zones:

Tapes i platillos

MANO ROTA - BERNAT BERMUDO
"Mollete de soft shell crab" - papada de porc rostida - chimichurri picant
BAR RI - ALEJANDRO LOAIZA
"Serranito"
JOËL'S OYSTER BAR - ROMAIN FORNELL
Ostres…
CASA NOVA - JESÚS GALAN
El famós entrepà de xipirons del Casa Nova
BELLAVISTA DEL JARDÍN DEL NORTE - RAFAEL MORALES
Lluç fregit a l'oriental amb maionesa de kimchie
QUILLO BAR - JORDI ASENSIO
Caneló de rostit amb beixamel trufada i encenalls de pernil
EL FILETE RUSO - GERMAN LERIDA
Hamburguesa ibèrica
PEPA TOMATE PARLAMENT - JOSEP CARBONELL
Mandonguilles casolanes amb sofregit i parmentier

Cuina tradicional

L'OLIVÉ - JOAN CLOTET I CESAR PASTOR
"Salmorejo" cremós amb tonyina marinada
D'APROP RESTAURANT - XAVIER FRANCO I RUBÉN GUILERA
Refregit de llegums, ceba i anxoves amb ous de Calaf
SEMPRONIANA - ADA PARELLADA
Farcit de xurro amb sobrassada i allioli de mel
BICNIC- VÍCTOR FERRER
Entrepà de rostit de porc farcit de bolets, carbassó envinagrat i maionesa d'all escalivat
CASA LEOPOLDO - OSCAR MANRESA
Briox de cua de bou amb maionesa de mostassa
RESTAURANT AMAYA - FAMILIA TORRALBA
Mandonguilles de cua de bou amb "Perretxikos"
EL CHIGRE 1769 - FRAN HERAS
Arrós de foie i "Oricios"
FONDA ESPANYA - GERMAN ESPINOSA
Dorada marinada i soasada, suc de fricandó i favetes
ARUME - MANU NÚÑEZ I GUILLE BENITEZ
Vedella gallega, brioix, chimichurri d'envinagrats i pebre vermell
ARROZ HOFMANN - EQUIP HOFMANN
Arrós de cap i pota, kimchi i calamar

Cuina d’Autor

A RESTAURANT - ALAIN GUIARD
Ou poché, fricassée de gamba, cremós de carbassa i Espelette
RESTAURANT NECTARI - JORDI ESTEVE
Caneló fred de salmó marinat amb teriyaki, guacamole i emulsió d'espirulina
XERTA RESTAURANT - FRAN LÓPEZ
Arròs d´ànec Coll Verd del Delta
LA BARRA CARLES ABELLAN - CARLES ABELLAN
Rajada a la madrilenya
PUR DE NANDU JUBANY - NANDU JUBANY
Parpatana de tonyina Balfegó rostida amb mel
SOFIA BE SO - CARLES TEJEDOR
Entrepà calent de mar i muntanya. Pop & Porc
YAKUMANKA - CESAR BELLIDO
"Sanguche" de porc "Cha-siu"
ESTIMAR - RAFA ZAFRA
Mar Donalds

Asia Street Food

BAO BAR BY PACO PÉREZ - PACO PÉREZ
Bao "Shanghai"
KAO DIM SUM - JOSE MARÍA KAO
Bikini d'ànec Pequín
KAK KOY - HIDEKI MATSUHISA
Kak Koy Temaki de salmó
GRUPO NOMO - NAOYUKI HAGINOYA
Abura Soba
DOS PALILLOS - ALBERT RAURICH
Chirashizushi d´estiu
NELUMBO - LY LEAP
Curry vermell amb pollastre
CASA XICA - MARC SANTAMARIA I RAQUEL BLASCO
Arròs fregit amb kimchi i papada a la Cantonesa
TANDOOR - IVAN SURINDER
Samosa "chaat" de xai, iogurt i menta

Illa Pastisseria

ESPAISUCRE ~ ESSENCE - JORDI BUTRÓN I XANO SAGUER
El cheesecake d'Essence
LE SUCRÉ COEUR BCN - MARIA SELYANINA
Tartaleta "Frida"
LA DONUTERÍA - RICHARD BIES
Dolç de llet, cacau, ametlles i sal Maldon
ESCRIBÀ - CHRISTIAN ESCRIBÀ
Els Cannolis de l'Escribà
ORIOL BALAGUER - ORIOL BALAGUER
Primavera 5.0
TAKASHI OCHIAI - TAKASHI OCHIAI
Kakigori
PASTISSERIA CANAL - LLUÍS ESTRADA CANAL
Sacher

ALMOND BREEZE
Crep de toffee amb cruixents d'atmelles i "zurito" de fruites vermelles amb escuma d'Almond Breeze

A banda podreu gaudir de les cerveses Estrella Damm, d’aigua, de refrescs de Coca-Cola, del vermut Cinzano i d’Aperol Spritz, dels vins i caves Juvé & Camps, Freixenet i Monologo, de Cafes Marcilla i dels mixers i combinats de Royal Bliss.

PUJA A COLOM

Una de les novetats del Tast d’aquest any és que podeu pujar al Mirador de Colom de 8:30 a 20:30 h. L’oferta inclou la pujada al mirador i una copa de vi o cava a l’espai enològic que hi ha al peu del mirador.

ACTIVITATS I TALLERS

L’oferta gastronòmica del Tast a La Rambla, es complementa amb una amplia agenda d’activitats gastronòmiques a l’aula tast situada a l’Arts Santa Mònica. Showcookings, tasts de caves, vins i altres productes, les receptes dels xefs... i tot gratuït.

Dijous 7 de juny

12 h Acte inaugural
12:30 h. Lliurament del donatiu de CaixaBank al Casal dels Infants
12:45 h. Entrega premis V Concurs de tapes Tast a La Rambla
16.00 h. Oriol Balaguer. Capritxos de rebosteria
16.30 h. Alain Guiard. A RESTAURANT. Tapes, salses i divertiments
17.00 h. Nandu Jubany. PUR. Homenatge al producte
17:30 h. Ada Parellada. SEMPRONIANA. Els grans èxits del Semproniana (25è Aniversari)

Divendres 8 de juny

12 h. El millor restaurant que redueix el malbaratament alimentari. Entrega del Premi Remenja’mmm
16 h. Jordi Butrón i Xano Saguer. ESPAI SUCRE-ESSENCE. Les verdures en el nou menú d'Essence – The Sweet Experience
16:30 h. Carles Tejedor. SOFIA BE SO. El chateaubriand i altres grans clàssics
17 h. Rafa Morales. BELLAVISTA DEL JARDÍN DEL NORTE. La farina i l’oli en forma de fregir
17:30 h. Juanjo Rodríguez Thomas. CASA LEOPOLDO. De la cua de bou al cap i pota
18 h. Carles Abellan. LA BARRA. Pica-pica mariner
18:45 h. Sílvia Perpiñá i Ricardo Alabart.GOUTHIER. Cata vertical d’ostres Gouthier amb maridatge de vins
19:45 h. Antoni Cantos - Director d’Enologia JUVÉ & CAMPS. 100%: la singularitat dels nostres monovarietals
20:45 h Toni Padilla - Brand Image Department FREIXENET. L’art de trencar el gel amb Ice

Dissabte, 9 de juny

12:30 h. Germán Espinosa. FONDA ESPAÑA. Snacks, la millor manera de començar un menú
13:15 h. Oscar Sadaba - Brand Ambassado. r CINZANO .Cultura de vermut
16:30 h. Juan Fernàndez. EL CHIGRE 1769. Tapeig “catarià” (català-asturià)
17 h. Xavi Marco. ESCRIBÀ. Versions lúdiques del “cannoli”
17:45 h. Juan Muñoz – Sommelier S.PELLEGRINO i ACQUA PANNA. Un plaer pels sentits
18:45 h. Sergio Estévez - Brand Ambassador ROYAL BLISS. Taller de combinats
19:45 h Silvia Abril - Brand Ambassador ALMOND BREEZE. Aperitius sense lactosa
20:45 h. Carlos Cervantes - Expert cerveser. ESTRELLA DAMM . Els secrets de la cervesa

Diumenge 10 de juny
12:15 h. GRUP BALFEGÓ Kaitai (ronqueo) de la tonyina roja
13:30 h. Oscar Sadaba - . Brand Ambassador APEROL SPRITZ. L’aperitiu perfecte
16 h. Hideki Matsuhisa . KAK KOY. Tapes de fusió japonesa
16.30 h. Albert Raurich. DOS PALILLOS. 10è aniversari
17 h. Jorge Muñoz. PAKTA. Receptari “nikkei” a casa
17:45 h. Carlos Cervantes - Expert cerveser. ESTRELLA DAMM. Els secrets de la cervesa
18;45 h Toni Padilla Brand Image Department MONÓLOGO. Tast a cegues amb Monólogo

No us perdeu aquestes activitats. L’aforament del taller Arts Santa Mònica és limitat.

MÚSICA A L’ESCENARI ESTRELLA DAMM

També podeu gaudir de les actuacions musicals a l’escenari Estrella Damm que està al mig de la Rambla Santa Mònica. I el diumenge 10 podreu gaudir dels actes de celebració del 10 aniversari del Restaurant Dos Palillos.

Dijous 7
De 16 a 22 h Músics de Carrer de Ciutat Vella

Divendres 8
De 16:30 a 24 h Músics de Carrer de Ciutat Vella

Dissabte 9
A les 13:30 h Raval’s Band
De 16:30 a 24 h Músics de Carrer de Ciutat Vella

Diumenge 10

12.00 h. KAGAMI BIRAKI
15.00 h. BALL DEL DRAC XINÈS
17:30 h. CAL·LIGRAFIA JAPONESA
18 h WADAIKO: TAMBORS JAPONESOS
19 h BALL DEL DRAC XINÈS
De 20:15 a 21:30 h Músics de Carrer de Ciutat Vella

EXPOSICIONS A L’ARTS SANTA MÒNICA

Entre Tast i Tast podeu accedir a les exposicions de l’Arts Santa Mònica.

MIRALL DE PAPER
Nivell 0
SILENCI/S
Nivell 1
PLOT ARQUITECTURA ELECTRÒNICA
Nivell 2
POMPEU FABRA. UNA LLENGUA COMPLETA
Espai Balcó

V RUTA DE TAPES DEL TAST A LA RAMBLA

Paral·lelament i fins al 10 de juny podeu tastar, en els 13 establiments participants en la Ruta de Tapes Tast a La Rambla, les tapes participants en la V ruta i concurs de tapes Tast a La Rambla. El guanyador del concurs es donarà a conèixer el dijous 7 en l’acte inaugural del Tast a La Rambla però ja podeu trobar aquestes fantàstiques propostes en els establiments participants.

Les tapes tenen un cost de 4€. Aquestes son les tapes que podeu tastar.

128 Rambla Restaurant. Hotel Serhs Rivoli
La Rambla, 128
Canelons de pasta fresca farcits de crema d’Idiazabal amb poma i coulis de maracujà

Bar Lobo
Pintor Fortuny, 3
“Taco de fajitas” de pollastre amb guacamole

Bar Pinotxo
La Rambla, 91. Boqueria, parada 66-67
Empedrat Pinotxo

Casa Guinart
La Rambla, 95
Mar i Muntanya

El Bosc de les Fades. Museu de Cera de Barcelona
Passatge de la Banca, 5
Delícia de salmó

Fonda España
Sant Pau, 9-11
Orada marinada i soasada, suc d’escabetx de fricandó i favetes

Gats
Xuclà, 7
Mini caneló de pollastre de corral i foie-gras

Luzia
Pintor Fortuny, 1
Tàrtar de remolatxa amb alvocat, aranja i rave picant

Palau Moja. The Catalan Heritage House
La Rambla, 118
Patates baby amb allioli i salsa brava amb vermut

Restaurant Amaya
La Rambla, 20
Arancini d’arròs de cua de bou amb cor líquid de piquillos sobre xip d’espàrrecs de Navarra i perretxikos

Restaurant Moka
La Rambla, 126
Ravioli de formatge i espinacs a la catalana amb suc del rostit

Tablao Cordobés
La Rambla, 35
Salmorejo cordovès amb dauets ibèrics, neu de formatge de cabra i caviar d'oli d'oliva arbequina

Tapa & Àpat
La Rambla, 15
Esfera d’esqueixada

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X