Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torna Bodas de Sangre al Teatre Biblioteca de Catalunya

On? TEATRE BIBLIOTECA DE CATALUNYA
Quan? Del 21 de juny al 28 de juliol de 2018
Adrea: Hospital, 56
Organitza: La Perla 29

Teatre

Fa un any, la companyia La Perla 29 sota la direcci dOriol Broggi, estrenava Bodas de Sangre de Federico Garca Lorca al Teatre Biblioteca de Catalunya. La sensacional acollida per part de crtica i pblic va fer que repetissin al setembre. I ara teniu una nova oportunitat per gaudir daquest intens espectacle fins el 28 de juliol.

Bodas de sangre parla sobre els grans temes: la vida, la mort i lamor, a partir de costums, tradicions i simbolisme. Es tracta daquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragdia.

La representaci de La Perla 29 es planteja el text de Lorca com un gran poema ple de ritme i de musicalitat -amb composicions originals de Joan Garriga-. Un seguit descenes, dentrades i sortides on actors, actrius, personatges i msiques sentrellacen per donar vida a la nvia, el nuvi, Leonardo, la mare Tot amb aire andals i tintat pel paisatge sec i blanc i per la sang que brolla.

El repartiment est encapalat per Clara Segura i Nora Navas i compta amb Ivan Benet, Anna Castells, Pau Roca i Montse Vellveh. Tamb estan a sobre de lescenari i tenen un paper molt destacat els msics Joan Garriga, Mari Roch i Marc Serra.

Ms Informaci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X