Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torna el concurs “El Raval des dels teus ulls”

· Quan? Del 12 de juny al 29 de setembre de 2017
· Organitza: Fundació Tot Raval

Concursos

La Fundació Tot Raval organitza una nova edició del concurs “El Raval des dels teus ulls” amb l’objectiu d’implicar els veïns i veïnes, així com a tothom que senti i s’estimi el barri, en la realització del Calendari de Celebracions del Raval 2018.

Enguany, a diferència de les dues edicions anteriors, el Calendari s’il·lustrarà amb creacions d’arts plàstiques, i no amb fotografies. Així, es podran presentar a concurs treballs realitzats amb qualsevol tècnica artística en dues dimensions (dibuix, il·lustració, pintura, collage,…), sempre i quan el treball pugui ser escanejable i convertible en imatge digital. Per assegurar la qualitat de la imatge impresa al Calendari, la mida del treball original no podrà ser inferior a un full DIN A4.
Les propostes han de reflectir la convivència del barri, la seva diversitat cultural, la seva arquitectura, la seva gent, els seus racons, les seves festes i celebracions, i en general, qualsevol aspecte que es vulgui ressaltar i mostrar del Raval.

El termini de presentació dels treballs finalitza el divendres 29 de setembre a les 14:00h i s’han d’entregar físicament a la Fundació Tot Raval (Plaça de les Caramelles, 8).

La comunicació de les propostes guanyadores es farà entre l’1 i el 15 d’octubre de 2017 a través de la pàgina web de la Fundació Tot Raval. Les persones seleccionades seran premiades amb un “pack” d’entrades a alguns grans equipaments del Raval.

Podeu consultar les bases del concurs a la pàgina web de la Fundació Tot Raval

http://www.totraval.org/ca/noticies/nova-edicio-del-concurs-el-raval-des-dels-teus-ulls

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X