Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torna la Fira de Sant Ponç

· Quan? 11 de maig de 2022
· Dies? Dimecres
· Hora? De 07:00h a 21:00h
· Adreça: Carrer Hospital,1

Actes

Després de dos anys d'obligada absència a causa de la pandèmia, el dimecres 11 de maig, les parades d'herbes remeieres, de fruita confitada i de mel tornaran a omplir d'aromes i colors el barri del Raval.

Enguany seran 55 les parades que s’instal·laran al llarg del carrer Hospital, i que oferiran als nombrosos visitants que habitualment s’hi apleguen, productes com mel, fruita confitada, melmelada, mató, formatge artesà o herbes medicinals.

A banda de les tradicionals parades, a la Fira també s’hi podran trobar diverses activitats, que tenen la mel com a protagonista. Així al llarg de tot el dia, hi haurà un Taller d’extracció de bresques de mel per als infants, un Tast de Mel que ens permetrà conèixer les principals característiques de les mels catalanes i finalment una Mostra de Mels.

La Fira de Sant Ponç, és una de les més populars i antigues de la ciutat. Se celebra des de l’edat mitjana, i prové del temps en què es va descobrir el poder guaridor de les herbes remeieres i es fa a la primavera perquè és el millor moment per a treure el màxim rendiment de les propietats.

La Fira se celebra al carrer de l’Hospital des de l’any 1817, després d’haver passat per la plaça de Sant Miquel, el carrer de Sant Cugat del Rec i els voltants de l’Església de la Santa Creu

Amb motiu de la Fira de Sant Ponç es tallarà al trànsit el carrer Hospital des de La Rambla a la Rambla del Raval de les 7 fins  a les 21 h.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X