Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tornen a La Rambla les cadires dels alumnes d'Elisava

· On? Rambla Santa Mònica (davant de l'Arts Santa Mònica)
· Quan? 17 de març de 2020
· Dies? Dimarts
· Hora? De 09:00h a 12:00h
· Adreça: La Rambla 7
· Organitza: ELISAVA

Exposicions

El pròxim dimarts, 17 de març, les cadires dissenyades pels estudiants de 1r curs del Grau de Disseny d'Elisava prenen La Rambla que es converteix en un espai de diàleg i d'intercanvi d'experiències amb la ciutadania.

És la 28a edició d'una activitat que ja s'ha convertit en una de les tradicions de La Rambla i que aquest any portarà a La Rambla 170 cadires de fusta (amb o sense braços) que s'han fet utilitzant un tauler de fusta contraxapada d'un centímetre de gruix. Les cadires han de ser confortables i estructuralment sòlides.

La dificultat del projecte radica en què per l'acoblament de les diferents parts no es pot fer servir elements de fixació com per exemple cargols, claus o adhesius. Només es pot fer servir el mateix material. A la vegada, els alumnes han de tenir en compte que no estan permesos els talls i forats inclinats a més o menys de 90 graus, i que els centímetres quadrats de fusta utilitzats han de ser els mínims possibles, sense comprometre la seguretat de l'usuari.

Creativitat, ocupació de l'espai públic per una activitat comunitària, coneixement, intercanvi... no us ho perdeu!

Mapa de Localització

La Rambla 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

ELISAVA. Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

ELISAVA. Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

La Rambla, 30
08002 Barcelona
Tel. 933174715Visitar website

ELISAVA. Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

ELISAVA és una de les escoles més rellevants d'Europa, pionera en els estudis de Disseny i Enginyeria. El Centre, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, té 2.000 estudiants d’arreu del món

Missió

ELISAVA promou l’educació, el coneixement, la recerca, el desenvolupament i la innovació en l’àmbit del disseny, l’enginyeria i la comunicació, impartint formació universitària que prepari als seus estudiants per assolir reptes professionals a nivell internacional, impulsant la relació de la nostra comunitat amb el teixit empresarial, les institucions i la societat i vetllant per la nostra viabilitat per poder transformar-nos i créixer en un entorn global i canviant.

Visió

ELISAVA vol ser un centre universitari de referència internacional que contribueixi a la transformació de l'entorn humà i la generació de noves realitats, desenvolupant amb creativitat i qualitat del disseny, l'enginyeria i la comunicació.

Valors

A ELISAVA apostem per una línia de formació i de recerca innovadora, flexible, creativa i pluridisciplinària, fortament orientada al món professional. Amb aquest objectiu, l’Escola col·labora àmpliament amb empreses, institucions i universitats en l’àmbit local, nacional i internacional.

Les directrius metodològiques impulsades des d’un centre pioner com ELISAVA han servit de model a altres Escoles de Disseny.

L’Escola és catalitzadora d’una línia de formació i recerca transversal, flexible i creativa, abocada al món professional i en estreta col·laboració amb l’empresa i les universitats internacionals.

Categoria:
Ensenyament

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X