Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tornen les Nits del Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? Del 7 al 28 de juliol de 2022
· Dies? Dijous
· Adreça: Nou de La Rambla, 3-5
· Organitza: Palau Güell

Música

El Palau Güell torna a celebrar Les nits del Palau Güell, que s’han convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Aquest estiu les vetllades tindran lloc els dies 7, 14, 21 i 28  de juliol al màgic i irrepetible terrat del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. Cada vetllada inclou un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent: des del jazz i el blues fins a la rumba i el rhym’n and blues. Hem dissenyat un programa on la diversitat musical i l’alegria ho inunda tot per passar una nit d’estiu inoblidable.

Abans del concert, els visitants descobriran, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d’aquest habitatge urbà que l’industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L’immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca tant per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l’espai i la llum, com per l’excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l’arquitecte.

Un cop al terrat, els visitants poden admirar un dels espais més preuats. Des d’aquí, es pot gaudir d’una espectacular vista de la ciutat. A l’època en que la família Güell hi vivia, aquesta vista només la tenia el servei —que hi pujava per a estendre la roba— o la mateixa família Güell quan volia mostrar als convidats el paisatge de la ciutat.

Programa

7 de juliol: Alba Armengou Quartet

Aquesta jove formació de jazz ens transporta als sons diversos del swing, el bebop, la música brasilera i el folklore llatinoamericà en una vetllada intimista i propera. El quartet està format per Alba Armengou (veu i trompeta),  Marçal Perramon (saxofon), Vicente López (guitarra), David Muñoz (baix) i Enric Fuster (bateria).

14 de juliol: Set de Rumba

El set més camaleònic. Tres músics de primera cantant i tocant, com un engranatge perfecte, temes de Peret, Gipsy Kings, Gato Pérez, Ai,ai,ai i totes les rumbes més conegudes. Alegria rumbera per a una nit d’estiu de la ma de David Torras (guitarra i veu), Nico Ramírez (bongo i cor) i Oriol Pidelserra (teclat i cor).

21 de juliol: Eva Fernández

Nit de jazz amb la saxofonista, cantant i compositora barcelonina Eva Fernández. En el seu darrer disc, el jazz, la cançó d’autor i el bolero conviuen en un perfecte equilibri per oferir un concert íntim i sincer.

28 de juliol: Koko Jean and The Tonics

Tanquem el mes de juliol i el programa de concerts amb la Koko-Jean & The Tonics, que presenten el seu primer llarga durada ‘Shaken & Stirred’ en una vetllada de soul, rhythm and blues i rock’n’roll, impregnada de l’esperit de Nova Orleans. Un còctel musical per animar el cos i l’esperit la resta de l’estiu de la ma de la Koko-Jean Davis (veu), el Dani Baraldés (guitarra), el Víctor Puertas (Hammond) i l’Anton Jarl (bateria).

HORARI

20.30 h. Rebuda i visita exprés

21.30 h. Concert i copa de cava o beguda no alcohòlica.

22.45 h. Fi de la vetllada

El preu és de 35 € per persona (inclou visita exprés, concert i copa)

Per a més informació i inscripcions: palauguell@diba.cat / 934725775

Mapa de Localització

Nou de La Rambla, 3-5, 08002, Barcelona (41.379106, 2.174343)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X