Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tornen les “Paint Nites” al Palau Moja

· On? PALAU MOJA
· Quan? Del 27 de setembre de 2017 al 23 de gener de 2018
· Adreça: Portaferrissa, 1
· Organitza: Palau Moja

Tallers

El Palau Moja reprén aquesta setmana, després de l’èxit absolut de les darreres edicions, les “Paint Nites, una activitat que us proposa una nit diferent al voltant de la creativitat i la bona conversa en un ambient únic. A les “Paint Nites” podreu veure un got de vi creant i pintant i sempre marxareu a casa amb alguna cosa feta amb les vostres mans que segur que us sorprendrà.

L’artista Jorge Egea serà l’encarregat de fer-te passar una nit inoblidable. Doctor en Belles arts per la Universitat de Barcelona, és professor al Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i ha treballat en diverses ocasions com a professor convidat a diverses universitats europees.

Com a artista manté una forta presència a l’escena internacional d’escultura des de 1992; ha realitzat exposicions habitualment a França, Itàlia, els Estats Units i Japó. De la mateixa manera, és un participant assidu en mostres d’art a Espanya. Al llarg de la seva carrera ha guanyat diversos premis, beques i un ampli reconeixement.

No passa res si tot el que has pintat alguna vegada són les parets de casa teva, per a fer aquesta activitat no es necessita cap tipus d'experiència, les ganes de passar-ho bé són l'únic requisit!

Dates programades:

Setembre
Dimecres 27/09 – Ceres aquarel·lables

Octubre
Dimecres 04/10 – Iniciació a l’aquarel·la
Dimecres 25/10 – Tècnica de cera

Novembre
Dimecres 8/11 – Ceres aquarel·lables
Dimecres 22/11 – Iniciació a l’aquarel·la

Desembre
Dimecres 13/12 – tècnica de cera

Gener
Dimecres 23/01 -Iniciació a l’aquarel·la

Horari:
19:30 – 21:30

Les Paint Nite van néixer a Estats Units i compten ja amb milers d’esdeveniments on la pintura i el bon ambient són protagonistes en més de 3500 locals a tot el món. Reuneix-te amb els teus amics i gaudeix d’aquest fantàstic esdeveniment.

El preu de les Paint Nites és de 19 €, però els socis d'Amics de La Rambla tenen un descompte del 15%.

Inclou:
una copa de vi i el material per fer l’activitat.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X