Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Una flor, un desig"

· On? A La Rambla, davant del Palau de la Virreina
· Quan? 3 d'octubre de 2020
· Dies? Dissabte
· Hora? De 11:00h a 13:00h
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de La Rambla

Per vuitè any consecutiu i ja convertit en una tradició festiva de la ciutat després de l'èxit de les darreres edicions, Amics de La Rambla posa en marxa el projecte participatiu “Una flor, un desig” un projecte que té a les flors i la Rambla de les Flors com a protagonistes absoluts.

Aquest any, excepcionalment, hem decidit dedicar aquest bonic acte a totes les persones que treballen a la sanitat (personal d’hospitals, caps, d’ambulàncies, centres de salut, residències geriàtriques...). Per aquest motiu aquest any, les roses que s’oferiran seran totes de color blanc.

Anualment La Rambla de les Flors de Barcelona celebra la festa de la seva patrona, la Mare de Déu del Roser. La imatge es troba en l’espai exterior de la Virreina i era tradició que el Col·lectiu  de Floristes de La Rambla li dediquessin una ofrena. Recollint aquesta tradició, i basant-se en una idea del dissenyador gràfic Claret Serrahima,  l'Escola d'Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya va dissenyar una acció floral perquè els ciutadans i visitants de la ciutat participin introduint una flor, sota el lema: “una flor, un desig”.

A partir de la idea de Claret Serrahima, l’Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya, va demanar a l’empresa Pont de Querós, especialitzada en arquitectura del salze i liderada pel Mestre Artesà cisteller Joan Farré, construir una cargolera de 4 m d’alçada x 1,5’ d’amplada teixida amb vímet per la base i la boca amb l’objectiu de deixar lliure la part central amb tela de galliner i així col·locar-hi les flors.

Posat que es celebra la diada de la Mare de Déu del Roser, les flors que s’hi col·locaran seran 4.000 roses blanques que Amics de La Rambla repartirà entre el públic assistent.

 

Mapa de Localització

La Rambla, 99, 08002, Barcelona (41.382488, 2.171726)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X