Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Vine a Dibuixar La Rambla! Concurs de dibuix

· Quan? 1 de març de 2020
· Dies? Dissabte
· Hora? De 10:00h a 14:00h
· Organitza: Beer & Art Project i Amics de La Rambla

Concursos

Amics de La Rambla i Beer & Art Project organitzen un concurs de dibuix per dissenyar la nova etiqueta de la cervesa artesana "La Rambla".


Els treballs es podran presentar entre el 28 de març i el 9 d'abril de 2020.

Volem que els participants en el concurs gaudeixin de La Rambla i puguin fer els seus dibuixos captant en directe l'essència del passeig.

Amb aquesta intenció, organitzem el dissabte 28 de març, de 10 a 13 h, una jornada en la qual convidem a dibuixants aficionats i professionals a dibuixar La Rambla.

VINE A DIBUIXAR LA RAMBLA

ACTIVITAT AJORNADA!!!!

10 h Trobada a La Rambla de Canaletes abans de començar a dibuixar i inici de la Jornada.

13 h Trobada final i aperitiu.

Per participar en la jornada no cal inscriure's amb antelació, però totes les persones que vulguin participar en el concurs, s'han d'inscriure. Envieu un mail amb el vostre nom, edat i dni a info@amicsdelarambla.cat o truqueu per telèfon al 933172940 i confirmarem la vostra inscripció al concurs.

EL CONCURS

Un jurat compost per professionals del dibuix, els responsables de Beer & Art Project i membres d'Amics de La Rambla, escollirà – entre totes les propostes presentades – el dibuix guanyador que decorarà les etiquetes de la cervesa artesana "La Rambla".

REGLAMENT

Participants: Pot participar qualsevol persona, major de 18 anys, prèvia inscripció a Amics de La Rambla (per telèfon al 933172940 o a info@amicsdelarambla.cat). Es poden presentar totes les obres que es vulgui, sempre que siguin inèdites.

Requisits de les obres: El tema obligatòriament ha de reproduir una imatge de La Rambla de Barcelona.

La tècnica i tendència artística són totalment lliures.

Les mides de les obres han de ser de format DIN A3 horitzontal (42x29,7) o proporcional. S'ha de tenir present que l'amplada pot quedar reduïda 2 cm per cada costat.

Finalitat del concurs: L'obra guanyadora serà reproduïda en l'etiqueta de la cervesa artesana La Rambla. A la contra etiqueta s'anomenarà el títol de l'obra i el nom autor/a.

Premi: L'autor/a guanyador/a tindrà com a premi (material de dibuix o pintura per un valor de 150 € ).

El premi podrà ser declarat desert.

Període del concurs: Des de la data de la publicació del concurs o esdeveniment fins al dia 9 d'abril de 2020. Les obres s'han d'entregar del 28 de març de 2020 al 9 d'abril de 2020.

Jurat: Estarà compost pel director de l'Escola Massana, d'un representant de l'Associació Urban Sketchers Barcelona, un representant d'Amics de La Rambla i un representant de la Cervesa La Rambla.

Entrega del premi: El jurat farà públic l'obra guanyadora.

Propietat de l'obra: L'autor premiat accepta que la seva obra passi a ser propietat de Cervesa La Rambla i cedeix tots els drets per la utilització i reproducció en tots els formats necessaris per a la comercialització i difusió de la cervesa La Rambla.

Altres especificacions: Queda reservat el dret de prendre iniciatives no regulades en aquestes bases, sempre que no alterin el contingut essencial d'aquestes.

Acceptació de les bases: La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació d'aquestes bases.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X