Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Vine a Dibuixar La Rambla! Jornada de dibuix a La Rambla i concurs de dibuix

· On? Rambla de Canaletes
· Quan? 15 d'abril de 2023
· Dies? Dissabte
· Hora? De 10:00h a 14:00h
· Adreça: La Rambla 131
· Organitza: Amics de La Rambla i Beer & Art Project

Actes

Amics de La Rambla i BeerArt Project organitzen un concurs de dibuix per dissenyar la nova etiqueta de la cervesa artesana "La Rambla".

Els treballs es podran presentar entre el 16 i el 30 d’abril de 2023.

Volem que els participants en el concurs gaudeixin de La Rambla i puguin fer els seus dibuixos captant en directe l'essència del passeig.

Amb aquesta intenció, organitzem el dissabte 15 d’abril, de 10 a 13 h, una jornada en la qual convidem a dibuixants aficionats i professionals a dibuixar La Rambla. Podeu participar en aquesta jornada encara que no vulgueu participar al concurs.

VINE A DIBUIXAR LA RAMBLA

Dissabte, 15 d’abril de 2023


10 h Trobada a La Rambla de Canaletes abans de començar a dibuixar i inici de la Jornada. Podeu participar al “Vine a dibuixar La Rambla” encara que no participeu al concurs i podeu concursar encara que no vingueu a dibuixar el dissabte 15 d’abril.

13 h Trobada final i aperitiu.

Per participar en la jornada no cal inscriure's amb antelació, però totes les persones que vulguin participar en el concurs, s'han d'inscriure. Envieu un mail amb el vostre nom, edat i dni a info@amicsdelarambla.cat o truqueu per telèfon al 933172940 i confirmarem la vostra inscripció al concurs.

EL CONCURS


Un jurat compost per professionals del dibuix, els responsables de Beer & Art Project i membres d'Amics de La Rambla, escollirà – entre totes les propostes presentades – el dibuix guanyador que decorarà les etiquetes de la cervesa artesana "La Rambla".

REGLAMENT


Participants: Pot participar qualsevol persona, major de 18 anys, prèvia inscripció a Amics de La Rambla (per telèfon al 933172940 o a info@amicsdelarambla.cat). Es poden presentar totes les obres que es vulgui, sempre que siguin inèdites.

Requisits de les obres: El tema obligatòriament ha de reproduir una imatge de La Rambla de Barcelona.

La tècnica i tendència artística són totalment lliures.

Les mides de les obres han de ser de format DIN A3 horitzontal (42x29,7) o proporcional. S'ha de tenir present que l'amplada pot quedar reduïda 2 cm per cada costat.

Finalitat del concurs: L'obra guanyadora serà reproduïda en l'etiqueta de la cervesa artesana La Rambla. A la contra etiqueta s'anomenarà el títol de l'obra i el nom autor/a.

Premi: L'autor/a guanyador/a tindrà com a premi (material de dibuix o pintura per un valor de 150 € ) i una caixa de cervesa artesana La Rambla amb l’etiqueta guanyadora. El premi podrà ser declarat desert.

Període del concurs: Des de la data de la publicació del concurs o esdeveniment fins al dia 30 d'abril de 2023. Les obres s'han d'entregar del 16 d’abril de 2023 al 30 d'abril de 2020.

Jurat: Estarà compost pel director de l'Escola Massana, d'un docent Universitari de Grau de Disseny Gràfic, d’un representant d'Amics de La Rambla i d’un representant de la Cervesa La Rambla.

Entrega del premi: El jurat farà públic l'obra guanyadora.

Propietat de l'obra: L'autor premiat accepta que la seva obra passi a ser propietat de Cervesa La Rambla i cedeix tots els drets per la utilització i reproducció en tots els formats necessaris per a la comercialització i difusió de la cervesa La Rambla.

Altres especificacions: Queda reservat el dret de prendre iniciatives no regulades en aquestes bases, sempre que no alterin el contingut essencial d'aquestes.

Acceptació de les bases: La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació d'aquestes bases.

Mapa de Localització

La Rambla 131, 08002, Barcelona (41.385095, 2.169835)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X