Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Vins Singulars, un Saló molt especial per descobrir vins únics

· On? CAMP NOU
· Quan? 27 de març de 2017
· Adreça: Pàrquing Accés 14 | A peu Accés 15 | Accés a "Vins Singulars" Portes 17-18
· Organitza: Barcelonavinos

Gastronomia - Tast

El proper 27 de març, de 16 a 20:30 h, tindrà lloc al Camp Nou, la primera edició de Vins Singulars, un saló organitzat per la distribuïdora i botiga de vins online Barcelonavinos.

A Vins Singulars es podran tastar uns 250 vins de les bodegues distribuïdes i representades per Barcelonavinos. Són bodegues procedents de tots els racons d'Espanya i de països com Australia, Nova Zelanda, Xile, Uruguai, Estats Units, Sud-àfrica, Grècia i Eslovènia. Les bodegues comptaran amb la presència dels autors dels vins perquè puguin explicar l'experiència de primera mà als assistents.

Aquest esdeveniment està especialment pensat per a professionals del sector. Els associats a Amics de La Rambla dels sectors de restauració i hoteleria teniu entrada lliure (el preu per al públic és de 100 €).

Si us voleu inscriure, heu d'enviar un correu a carloscervera@barcelonavinos.com (indicant que sou socis d'Amics de La Rambla) i us enviaran un codi amb el que confirmar la vostra acreditació.

L'acte també comptarà amb dos tasts magistrals restringits a 21 persones per tast. L'enòleg i propietari de la bodega Ferrer Bobet dirigirà un tast a les 16 h per apropar als assistents als seus vins i a la singularitat del priorat. El segon tast, a les 18 h, anirà a càrrec de José María Quirós, enòleg de Bodegas Tradición i es centrarà en els vins generosos de Jerez.

Aquestes són les bodegues que estaran presents a Barcelona Singular: CLOS FIGUERAS, FERRER BOBET, CELLER CASTELLET, JORDI MIRÓ, BERNAVÍ, VINS INQUIETS (LA GUINEU I EL RAÏM - INQUEDO), CELLER VELL, CELLER ROURA,  MIQUEL JANÉ, CASTELL D’ENCÚS, VINOS TERRIBLES, BODEGAS Y VIÑEDOS MONTECASTRO, VINÍCOLA REAL, JUAN CARLOS SANCHA, OLIVIER RIVIÈRE, VIÑA ZORZAL, BODEGAS LUIS PÉREZ, COTA 45 RAMIRO IBÁÑEZ, BARBADILLO, BODEGAS Y VIÑEDOS PONCE, 6º ELEMENTO, BODEGAS ALMAROJA, GALIA, BERNABÉ NAVARRO, 4 MONOS VITICULTORES, BODEGAS MALDIVINAS, ALFREDO MAESTRO, SÍLICE VITICULTORES, RODRIGO MÉNDEZ, FENTO WINES, BODEGAS EL PARAGUAS, BERNARDO ESTÉVEZ, BODEGAS Y VIÑEDOS MENGOBA, IBIZKUS, BODEGAS TRADICIÓN, MEDDIS (VIÑA VENTISQUERO ATA RANGI, PEGASUS BAY, LAWSON’S DRY HILLS, KUMEU RIVER, POMUM CELLARS, THELEMA, BATIČ, KTIMA GEROVASSILIOU, BOUZA). 

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X