Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Viu el Maria Canals a la Fundació Setba

· On? FUNDACIÓ SETBA
· Quan? 4 de març de 2016
· Adreça: Plaça Reial, 10, 1r 2a
· Telèfon: 934813696
· Organitza: Fundació Setba

Música

El proper divendres, 4 de març, la Fundació Setba obre les seves portes i es converteix en el millor lloc per gaudir del Maria Canals a la Plaça Reial. A banda de poder gaudir dels concerts de piano des dels privilegiats balcons de la Fundació, podreu seguir les accions artístiques que han preparat per aquest dia tant especial.

Lírica des dels balcons
11:30-12h

Al matí, oferiran un concert molt especial amb dues veus líriques que cantaran des dels balcons, Beatriz Jiménez (soprano) i l’Albert Deprius (tenor), acompanyats per Lorien Santana que tocarà el piano, des de la plaça.

Sinestèsia: piano i aquarel·la
12-13h 
Deu estudiants del Màster en il·lustració i còmic de l’ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, dirigits per Mery Cuesta i Jose Luís Merino, plasmaran en dibuix les peces del compositor Josep Cercós, interpretades per alumnes del Conservatori Municipal de Barcelona.

A banda, al llarg de tota la jornada, des de la Fundació Setba conviden a la gent de la plaça a pujar als balcons per viure la música i veure gratuïtament l’exposició “Entredós: seguint el fil”.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X