Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Volem acollir!!

Quan? 18 de febrer de 2017
Organitza: Casa Nostra Casa Vostra

Actes

La campanya unitria Casa nostra, casa vostra prepara per avui dissabte 18 de febrer la Manifestaci Volem Acollir, que ser la mobilitzaci ms gran dEuropa per exigir un canvi global de les poltiques de fronteres i de refugi. La marxa insta el govern espanyol a complir la legalitat internacional i els compromisos dacollida, i apella les institucions catalanes a donar una resposta clara i contundent a la crisi del refugi que viu Europa.

Una marea blava fins al mar

La Manifestaci Volem Acollir surt de la plaa Urquianona aquesta tarda a les 16 h i va fins al passeig Martim, a laltura del parc de la Barceloneta. La ciutadania sortir del centre de la ciutat, i portar el seu clam fins al Mediterrani, on lany passat van morir ms de 5.000 persones per culpa de les poltiques de fronteres de la Uni Europea.

La manifestaci ser una gran marea blava i, per aix, lorganitzaci demana als assistents que hi vagin vestits de blau, amb cartells de color blau, o amb les banderoles blaves deCasa nostra, casa vostra, que es poden aconseguir al webcasanostracasavostra.cat/banderoles, en un local a Barcelona (c. Crsega, 515 Escala A Entresl 3 C, de 18 h a 20 h) o a la mateixa manifestaci.

La capalera de la manifestaci: Prou excuses! Acollim ara

La Manifestaci Volem Acollir porta per lema Prou excuses! Acollim ara!. Aix s el que hi haur escrit a la pancarta que obrir la marxa, i que duran un grup de persones refugiades i migrants. Al darrere, una altra pancarta amb leslgan No ms morts. Obrim fronteres! obrir un bloc dorganitzacions socials que treballen migraci i refugi. I el tercer bloc aplegar entitats de la societat civil, amb la pancarta Catalunya, terra dacollida.

El tancament: lAstral i la Fura dels Baus

La Manifestaci Volem Acollir s previst que arribi a les 18 h al parc de la Barceloneta. All, hi haur una escenografia muntada per la Fura dels Baus, que va ser la responsable tamb del Gran Concert del Palau Sant Jordi. I, al port, hi haur atracat el veler Astral, de Proactiva Open Arms. Intervindr la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, i hi haur parlaments de dues persones refugiades: Dara Ljubojevic, que va arribar a Catalunya durant la guerra dels Balcans, i Meera Zaroor, que va venir de Sria ara fa tres anys. Lacte de tancament, el presentar la periodista Mnica Terribas.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X