Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Webimar Comerç. Claus per la gestió financera i el finançament de les empreses comercials

· Quan? 28 de maig de 2020
· Dies? Dijous
· Hora? De 12:00h a 13:00h
· Organitza: CCAM i ACCIÓ

Activitat Online

El pròxim dijous 28 de maig a les 12 h, el Consorci Català d’Artesania i Moda i l’Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) organitzen el webimar “Claus per a la gestió financera i el finançament de les empreses comercials”.

En aquest webinar explorarem dues línies d’actuació per millorar la gestió i el finançament de les pimes comercials en l’actual context. El Pau Sánchez ens explicarà com analitzar la situació financera de la nostra empresa per a una òptima gestió de les finances, i ens descobrirà possibilitats de finançament alternatiu que poden donar equilibri a la nostra gestió pressupostària. L’Enric Rius ens parlarà de les relacions amb les entitats financeres, de la nostra capacitat per negociar-hi i de com analitzar adequadament les característiques dels productes que hi negociem. 

Enric Rius és economista, assessor financer i tributari, censor jurat de comptes, i soci directors de Rius Consultors Associats, SLP. Així mateix és responsable de l’àrea d’assessorament financer i fiscal de CECOT.

Pau Sánchez és economista i consultor de finançament a l’àrea de finançament d’ACCIÓ.

També et pot interessar

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X