Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Webimar Comerç. Claus per la gestió financera i el finançament de les empreses comercials

· Quan? 28 de maig de 2020
· Dies? Dijous
· Hora? De 12:00h a 13:00h
· Organitza: CCAM i ACCIÓ

Activitat Online

El pròxim dijous 28 de maig a les 12 h, el Consorci Català d’Artesania i Moda i l’Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) organitzen el webimar “Claus per a la gestió financera i el finançament de les empreses comercials”.

En aquest webinar explorarem dues línies d’actuació per millorar la gestió i el finançament de les pimes comercials en l’actual context. El Pau Sánchez ens explicarà com analitzar la situació financera de la nostra empresa per a una òptima gestió de les finances, i ens descobrirà possibilitats de finançament alternatiu que poden donar equilibri a la nostra gestió pressupostària. L’Enric Rius ens parlarà de les relacions amb les entitats financeres, de la nostra capacitat per negociar-hi i de com analitzar adequadament les característiques dels productes que hi negociem. 

Enric Rius és economista, assessor financer i tributari, censor jurat de comptes, i soci directors de Rius Consultors Associats, SLP. Així mateix és responsable de l’àrea d’assessorament financer i fiscal de CECOT.

Pau Sánchez és economista i consultor de finançament a l’àrea de finançament d’ACCIÓ.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X