Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Xerrada: "Dones valentes a través de l’objectiu"

· On? Pati Llimona. Sala Joan Maragall
· Quan? 21 de novembre de 2019
· Dies? Dijous
· Hora? De 19:00h a 20:30h
· Adreça: Regomir, 3
· Organitza: Fundació Setba

Xerrades

El pròxim dijous, 21 de novembre, a les 19 h i en el marc de l'exposició “Cicatriu”, la Fundació Setba organitza la xerrada “Dones valentes a través de l'objectiu”.

La xerrada, a càrrec de la periodista Sandra Balsells, se centrarà en com han vist diversos fotògrafs la violència masclista i en la seva pròpia experiència retratant, durant 6 mesos, el dia a dia d'una dona maltractada.

“Cicatriu” és una exposició itinerant que es pot visitar gratuïtament fins al 29 de novembre al Centre Cívic Pati Llimona.

L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

Mapa de Localització

Regomir, 3, 08002, Barcelona (41.38171, 2.179241)

Fundació Setba

Fundació Setba

Pl. Reial, 10, 1er 2ª
08002 Barcelona
Tel. 934813696info@fundaciosetba.orgVisitar website

Fundació Setba

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda el 23 de desembre de 2009 a Barcelona. Té el seu origen en els projectes culturals duts a terme des de l’any 2007 a Setba Zona d’Art, un espai polivalent destinat a la difusió de l’art i la cultura a Catalunya.

Treballem amb la cultura com a vehicle d’integració social. A més, tenim com a objectiu recuperar la memòria històrica de la Plaça Reial i, per extensió, del barri que ens acull i de Barcelona.

Col•laborem amb moltes entitats per poder desenvolupar la nostra tasca i elaborem projectes per a tots els col•lectius que ho necessiten, des d’infància fins a gent gran, passant per persones que conviuen amb malalties mentals, dones que han patit maltractaments o persones amb discapacitat intel•lectual o del desenvolupament.

Tots els beneficis derivats de la venda d’obres d’art o les diverses activitats que duem a terme es destinen als projectes solidaris de la Fundació.

Categoria:
Galeries d'Art

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X