x
FacebookTwitterGoogle+Instagram
Inici  |  Agenda  |  Reunió de veïnes i veïns de La Rambla

Agenda d'Activitats

Reunió de veïnes i veïns de La Rambla

Reunió de veïnes i veïns de La Rambla
Data: 16 | 02 | 2017

Lloc: Cafè de l'Òpera
Adreça: La Rambla, 74
Telèfon: 933172940
Horaris: 19 h

A totes les veïnes i veïns de La Rambla volem convidar-vos a una:

REUNIÓ DE VEÏNES I VEÏNS DE LA RAMBLA

El pròxim 16 de febrer, dijous, de 2017 a les 19 h.

La reunió tindrà lloc al Cafè de l'Òpera (La Rambla, 74)

La preservació de l'habitatge i la millora de les condicions de vida dels que viviu a La Rambla són la principal prioritat d'Amics de La Rambla. Volem convidar-vos a una reunió de veïnes i veïns de La Rambla. Volem escoltar les vostres preocupacions i fer-les arribar a l'administració amb el nostre suport.

A Amics de La Rambla creiem que La Rambla és de tots els barcelonins i per aquest motiu estem treballant per aconseguir un major equilibri entre l'ús turístic i el residencial. En aquest procés que hem iniciat – i que inclou l'aplicació de les noves normatives que regulen els usos i prohibeixen aquells que no són desitjables- l'opinió dels veïns que viviu al passeig és fonamental.

Tenim una comissió de veïns amb presència a la Junta Directiva i la seva participació ha estat fonamental en la redacció del Pla d'Usos de La Rambla i en el Pla Especial de La Rambla.

Però tot i que la presència de veïns a l'Associació d'Amics de La Rambla és important actualment, volem que en el futur ho sigui més.

Per aquesta raó, volem convidar a tots els veïns i veïnes a què us incorporeu a aquesta reunió. Us explicarem que hem fet aquests darrers mesos i quins són els nostres plans per al futur. Volem que participeu, sentir les vostres preocupacions i treballar per fer millor el fet de viure a La Rambla.

Us necessitem i volem que ens feu servir per millorar La Rambla. Us esperem el proper 16 de febrer, dijous, a les 19 h al Cafè de l'Òpera.

No cal que confirmeu la vostra assistència, però si ho feu, us estarem agraïts ja que, ens permetrà planificar millor la reunió (info@amicsdelarambla.cat o 933172940)

Organitza: Amics de La Rambla

Comentaris

La Rambla de Barcelona

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Guíes de visita

  • Restaurant Bacco Barcelona
  • Saba Aparcaments,S.A
  • Restaurant Amaya
  • Hotel Le Meridien Barcelona
  • Oriente Atiram Hotel
x