Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festa del Roser 2019

Festa del Roser 2019

Activitats

La Festa del Roser, que Amics de La Rambla organitza ininterrompudament des de l'any 1962, és la celebració anual amb la qual volem convidar a barcelonins i visitants a gaudir de La Rambla. Són dies en què la cultura, el lleure i els actes populars, sempre presents a La Rambla, conviden a tothom a ocupar l'espai públic i a viure intensament de l'eix central de Barcelona.

Aquest any celebrem la 57 edició de la Festa del Roser. Amics de La Rambla organitza aquesta festa recollint la tradició i afegint noves propostes. Un any més hem volgut que les flors prenguin el protagonisme de la Festa i molts dels actes estan relacionats amb la tradició de les flors a La Rambla.

Flors, cultura, tradició i participació amb la intenció d'apropar La Rambla als barcelonins convidant-los a redescobrir-la i a gaudir-la més que mai.

 

Aquestes són les activitats amb les que us volem convidar a gaudir de La Rambla.

Una de les intencions de la Festa del Roser és donar a conèixer el nostre patrimoni arquitectònic i cultural. Les visites guiades, les rutes per La Rambla i les jornades de portes obertes són  les millors oportunitats per descobrir La Rambla i alguns dels seus edificis i institucions més emblemàtics.

Totes les activitats són gratuïtes però la majoria de les activitats tenen places limitades. 

Segueix-nos

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X