Amics de la Rambla

Amics de la Rambla
Festa del Roser 2021

Amics de La Rambla organitza des de l'any 1961 la Festa Major de La Rambla. La Festa del Roser és la celebració anual amb la qual l’Associació d’Amics de La Rambla vol convidar a barcelonins i visitants a  (re)descobrir i gaudir de La Rambla.

Són dies en què la cultura, el lleure i els actes populars, sempre presents a La Rambla, conviden a tothom a ocupar l'espai públic i a viure intensament de l'eix central de Barcelona.

Tot i les restriccions, i tenint en compte totes les mesures de seguretat, enguany celebrem la 60 edició de la Festa del Roser recollint la tradició i fent únicament les activitats que es poden realitzar sense cap tipus de risc pels participants.

Un any més hem volgut que les flors prenguin el protagonisme de la Festa i molts dels actes estan relacionats amb la tradició de les flors a La Rambla.

Flors, cultura, tradició i participació amb la intenció d'apropar La Rambla als barcelonins convidant-los a retrobar-se amb La Rambla i a gaudir-la més que mai.

En números

16 ESPAIS DECORATS
2 JARDINS VISITABLES
22 ACTIVITATS GRATUÏTES

Mapa d'Activitats

Lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2021

Lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2021

El dilluns 18 d'octubre, en un acte institucional, presidit per l'Alcaldessa de Barcelona i el president d'Amics de La Rambla, lliurem  els guardons de Ramblista d'Honor.... Més info

Lloc: Saló de Cent - Ajuntament de Barcelona
Data: 18/10/2021

Visita guiada al Tablao Flamenco Cordobés

Visita guiada al Tablao Flamenco Cordobés

Dimecres 6 i dijous 7 el Tablao Flamenco Cordobés obre les seves portes i ofereix dues visites guiades per conèixer la història del local i del flamenc a... Més info

Lloc: Tablao Flamenco Cordobés
Data: 06/10/2021 - 07/10/2021

Visita guiada a l'antiga Casa de Convalescència

Visita guiada a l'antiga Casa de Convalescència

ENTRADES EXHAURIDES!! El dijous 7 d'octubre, l'Institut d'Estudis Catalans organitza una visita guiada a la seva seu, l'antiga Casa de Convalescència. Hi ha dues visites.... Més info

Lloc: Institut d'Estudis Catalans
Data: 07/10/2021

Veure més activitats

Segueix-nos

Fons Europeu de Desenvolupament Regional
Una manera de fer Europa
Aquesta actuació s’emmarca en el Programa de Comerç Minorista.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X