x
FacebookTwitterGoogle+Instagram

Notícies

Tota l'actualitat
Ruta de tapes “Tast a La Rambla”

Ruta de tapes “Tast a La Rambla”

La quarta edició del “Tast a La Rambla” es celebrarà del 8 al 11 de juny i, com en les tres primeres edicions, volem que els nostres associats participeu en el esdeveniment apuntant-vos al concurs de tapes del “Tast a La Rambla”...

Més informació

Agenda

Ves a l'agenda
El buc escola mexicà “Cuauhtemoc” visita Barcelona

El buc escola mexicà “Cuauhtemoc” visita Barcelona

El dilluns 24 d'abril arriba a Barcelona el buc escola de l’Armada Mexicana “Cuauhtemoc”. El buc es podrà visitar del 25 al 28 d’abril al Moll d’Espanya, darrera el Centre Comercial Maremagnum.

El Cuauhtemoc visita...

Lloc: Moll d'Espanya - Maremagnum
Data d'inici: 25/04/2017
Data de finalització: 28/04/2017

Llegir més
Ruta:'La Rambla com no l'heu vista mai'

Ruta:"La Rambla com no l'heu vista mai"

Un dels blogs de referència quan es parla de Barcelona és Barcelona Singular que ens ajuda a descobrir i a conèixer millor la nostre ciutat.

Ara, l'equip de Barcelona Singular prepara rutes per la ciutat i s'estrenarà...

Data d'inici: 18/02/2017
Data de finalització: 11/05/2017

Llegir més

Descobreix La Rambla

Fins al 1860, any en què Barcelona trencà l'encerclat de les seves muralles, la ciutat era tan sols l'hexàgon del recinte del segle XV, actual Casc Antic, delimitat per les rondes de Sant Pau, Sant Antoni, Universitat, i Sant Pere, pel passeig de Lluís Companys, l'avinguda Marquès de l'Argentera, el passeig de Colom i l'avinguda del Paral.lel. La Rambla, aleshores única via ampla al cor de la ciutat, era un antic torrent que deu el seu nom actual a la veu àrab ramla, que significa areny.

Guíes de visita

x