El Restaurant CentOnze presenta la seva nova carta d'estiu:
Per compartir
Truita oberta d’ous de corral amb xistorra i formatge de Maó 12 €
“Nachos” casolans amb guacamole i xili vegà 15 €
Provolone fos, amb albergínia a la graella i pa amb all 14€
Selecció de formatges i codony, amb pa de vidre 20 €
Fish & chips 14
Musclos amb curri casolà 15€
Carpaccio de llom baix de vedella amb rovell d'ou de corral curat 16€
Pernil ibèric tallat a mà amb pa de massa mare a la graella i tomàquet de penjar 37€
Selecció de croquetes a escollir 4 €
Patates braves rústiques amb salsa fumada picant i all i oli 9€
Pa de massa mare a la graella i tomàquet de penjar7€
Per a començar
Gaspatxo de cirera negra i sorbet de cogombre 14 €
Crema de burrata amb melmelada de tomàquets i physalis 18€
Ensaladilla cremosa amb gambes a l’all 14€
Amanida de pop marinat, pinya a la graella, alvocat i crudités de temporada 19€
“Taco” de ceviche tèbi de peix 18€
Calamars arrebossats en entrepà de brioix amb kimchee de préssec 16€
Amanida d'arròs salvatge i brots, amb cansalada viada en dues coccions, i amaniment de cacauets 17€
Torrada de plàtan mascle “patacó” amb estofat de carn desfilada
Plats principals
Corbina a la bagna cáuda amb fonoll i pastanaga baby 26€
Maki calent de salmó amb puré de chirivía 26€
Llobarro amb blat de moro en textures; polenta crispy, crema de blat de moro dolç, mini panotxes rostides 26€
Pollastre de Pagés en dues coccions amb patata i ceba confitada i el seu “mojo verde” 21€
Smash Burger 111 (200grs carn de bou, provolone fumat i guanciale) 20€
Filet de vaca a la graella amb nyoquis de carabassa a la mel 28€
Secret de porc ibèric a la graella amb plàtan rostit i cebes caramel·litzades 25€
Mitjana de vaca madurada amb pebrots de padró i chimichurri 60€
Ànec a la brasa amb puré de pèsols i tagliatelle de pastanaga a la taronja 25€
Arrrossos i pastes
Raviolone de formatge fresc, espinacs i grana padano, salsa de mantega a la sàlvia i pera 20 €
Tagliolini al pesto i tàrtar de tonyina vermella 19 €
Risotto verd amb crema d'espinacs, i carxofes crispy 18 €
Paella de marisc 26 €
Paella mar i muntanya 27 €
Paella de verdures 22 €
Postres 8€
Crema catalana
Pastís de formatges locals amb melmelada de préssec a la graella
Cítric de poma amb mató, mel i gelat de yogurt búlgar
Mil fulles de xocolata amb fruits vermells
Carrot cake especiat amb crema de taronja i el seu sorbet
Fruita de temporada (7€)
Període de validesa: Del 05/06/2025 al 30/09/2025

Hotel Le Meridien Barcelona
La Rambla 111
08002 Barcelona
Tel. 933186200
guest.barcelona@lemeridien.com