Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Emilia Cremeria

Emilia Cremeria

La Rambla, 85
08002 BarcelonaVisitar website

Emilia Cremeria

Emilia Cremeria, la gelateria artesanal

Els artesans gelaters d’Emilia Cremeria volem crear un vincle especial entre el treball tradicional i el món dels gelats, utilitzant per aconseguir-ho productes de primera qualitat, de manera que un gelat parli per si mateix.

Gràcies a la nostra gran experiència en aquest camp i a la nostra profunda passió pel que fem, aconseguim treure el màxim partit als nostres productes.

En Emilia Cremeria elaborem el nostre gelat seguint pas a pas el procés tradicional, però tenint en compte sempre la recerca i la innovació.

Ens centrem en la qualitat dels nostres gelats. Cada dia produïm a les nostres botigues les mescles, la base perfecta dels nostres gelats frescos. Un gelat que està preparat tots els dies amb passió, sense greixos hidrogenats ni colorants artificials.

La frescor és sens dubte la paraula que defineix tota la nostra experiència professional. Mai trobaràs en algunes a les nostres botigues, gelats que no estiguin produïts amb les millors matèries, excel·lents i fresques.

En el nostre gelat sempre trobaràs ingredients excepcionals com llet d’alta qualitat, fruita fresca i sucre de canya. El nostre desig per millorar el sector gelater a través de l’excel·lència regional i els productes IGP i DOP, fan que el nostre gelat sigui únic, amb un sabor diferent i irresistiblement cremós. Molts dels sabors que creem durant tot l’any, autèntics i purs, neixen per satisfer cada petit desig dels nostres clients.

Entenem el significat de respectar la tradició com un fet imprescindible, que consisteix a no abandonar l’ús de productes de qualitat, controlant que sempre es compleixi el mateix procés en cadascuna de les fases de producció de tots els gelats.

Benvingut al nostre món, benvingut al món d’Emilia Cremeria.

Categoria:
Restaurants i cafeteries

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X