Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Fundació Setba

Fundació Setba

Pl. Reial, 10, 1er 2ª
08002 Barcelona
Tel. 934813696info@fundaciosetba.orgVisitar website

Fundació Setba

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda el 23 de desembre de 2009 a Barcelona. Té el seu origen en els projectes culturals duts a terme des de l’any 2007 a Setba Zona d’Art, un espai polivalent destinat a la difusió de l’art i la cultura a Catalunya.

Treballem amb la cultura com a vehicle d’integració social. A més, tenim com a objectiu recuperar la memòria històrica de la Plaça Reial i, per extensió, del barri que ens acull i de Barcelona.

Col•laborem amb moltes entitats per poder desenvolupar la nostra tasca i elaborem projectes per a tots els col•lectius que ho necessiten, des d’infància fins a gent gran, passant per persones que conviuen amb malalties mentals, dones que han patit maltractaments o persones amb discapacitat intel•lectual o del desenvolupament.

Tots els beneficis derivats de la venda d’obres d’art o les diverses activitats que duem a terme es destinen als projectes solidaris de la Fundació.

Categoria:
Galeries d'Art

Pròximes activitats

'Magistrals' el Premi Setba al Palau Robert

"Magistrals" el Premi Setba al Palau Robert

Del 29 d'octubre al 29 de novembre de 2020

"MAGISTRALS" és una exposició fotogràfica que mostra la trajectòria dels deu anys del Premi Setba, un certamen de pintura destinat a artistes amb discapacitat intel·lectual. Actualment, es tracta del premi més ben dotat de l’Estat espanyol que reuneix professionals del món de l’art,... Més info

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X