Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Teatre Poliorama

Teatre Poliorama

La Rambla 115
08002 Barcelona
Tel. 933177599Visitar website

Teatre Poliorama

El Teatre Poliorama, fundat el 1906 i gestionat per Tres per 3 SA des de 1996, s’ha convertit per mèrits pròpis en un dels teatres de referència de la ciutat. L’edifici modernista, projectat per Josep Domènech i Estapà, va ser inaugurat el 1894 i actualment pertany a la Reial Acadèmia de les Ciències i les Arts de Barcelona.

Va néixer com a cinema, al 1939 va ser el Teatre Català de la Comèdia, i del 1985 al 1996 va ser el Centre Dramàtic de la Generalitat, capitanejat per Josep Maria Flotats.

Pel seu escenari han passat obres com La Rambla dels floristes de Josep Maria de Sagarra, La Fam de Joan Oliver o, més recentment, El Mètode Grönholm de Jordi Galceran o El Llibertí d’Eric-Emmanuel Schmitt.

A més, una de les anècdotes més explicades del Poliorama és el tiroteig protagonitzat per membres de la POUM i la CNT durant la Guerra Cívil Espanyola, episodi relatat per George Orwell a Hommage to Catalonia.

Un teatre ple d’història i amb un futur per endavant més que prometedor

Categoria:
Espectacles i Oci

Pròximes activitats

'De mares i filles' al Teatre Poliorama

"De mares i filles" al Teatre Poliorama

Del 18 de setembre al 25 d'octubre de 2020

El pròxim 18 de setembre el Teatre Poliorama reestrena “De mares i filles”, una comèdia escrita i dirigida per Paco Mir.

Una mare (Mont Plans) i una filla (Annabel Totusaus) es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada... Més info

'Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers' al Teatre Poliorama

"Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers" al Teatre Poliorama

Del 15 de setembre al 30 d'octubre de 2020

El Teatre Poliorama recupera una de les obres més destacades de l’any passat: Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers.

La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, catedràtic d’història econòmica, durant el seu últim cicle de... Més info

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X