Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

The 19th Hole

The 19th Hole

Plaça Urquinaona, 6. Planta 19
08010 BarcelonaVisitar website

The 19th Hole es un Business Lounge con alma destinado a todos aquellos profesionales que necesitan un espacio dónde encontrarse con sus clientes y equipos de trabajo para reuniones de dirección, de equipos, en streaming, presentaciones de producto, celebraciones o cualquier tipo de evento. 

Ponemos a tu disposición un espacio singular con un servicio excelente que hará de tu paso por el The 19th hole una experiencia única.

EL QUE OFERIM

Per què The 19th Hole

A The 19th Hole, creem i donem vida als nostres espais que respiren pau, que són acollidors, i els transfereix ànima. Quan es tracta de feina, creiem que el lloc importa i molt. Per això els nostres espais van ser dissenyats pensant a estimular la col·laboració, assegurar la concentració i promoure inspiració.

L'hospitalitat és al nostre ADN

Siguin quines siguin les teves necessitats, considera-les satisfetes.

El nostre equip de professionals apassionats pel servei provenen dels millors hotels del món: la seva experiència fa que les nostres qualificacions siguin excel·lents. Tots els nostres visitants gaudiran d’un tracte excel·lent. Els teus convidats són els nostres convidats.

Espais ben connectats. Fàcils de fer servir.

Que la tecnologia no es torni un inconvenient. Construïm, mantenim i brindem suport a tots els nostres sistemes de Telecomunicació internament. Des de WIFI d’alta velocitat fins a connexions especialitzades i dedicades en exclusiva per a esdeveniments híbrids entre presencial i virtual.

Interiors inspiradors

Els nostres espais estan acuradament ambientats per assegurar la teva comoditat i concentració i estimular la inspiració. Comptem amb espais personals i productius que s’acomoden a necessitats particulars, sales de reunió per a petits equips i auditoris per acollir reunions i esdeveniments de més de 100 persones.

El nostre equip d´arquitectes i dissenyadors d´interiors han creat WorkPlaces d´avantguarda i la ubicació amb una immillorable vista 360º de Barcelona, ​​fan del The 19th hole un espai de referència.

Serveis de Catering

Creiem que partir el pa és la millor manera de construir connexions humanes i cuidem la selecció de proveïdors i productes per tal que tot allò que oferim compti amb la qualitat que els nostres clients mereixen.

Responsabilitat Social Empresarial

I tot això amb nostre ADN com a grup que ens impulsa a millorar i cercar alternatives i mesures que siguin amables amb el medi ambient i amb la societat que ens envolta. Som conscients de la nostra importància a nivell social i ambiental a l'engranatge del planeta i sabem que tot el que puguem aportar en aquest sentit, crea consciència i aporta un gra de sorra en aquest canvi que volem liderar al nostre sector, i  per això incorporem mesures que van en aquesta direcció i treballem sempre amb el focus de ser cada dia més responsables amb el medi ambient i la societat.

Categoria:
Empreses

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X