Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torrons Vicens

Torrons Vicens

La Rambla, 136
08002 Barcelona
Tel. 973390607torrons@vicens.comVisitar website

Torrons Vicens

Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronera. Situada a la localitat d'Agramunt (Lleida), considerada el bressol del Torró i la Xocolata a la Pedra, elabora torrons artesans i altres especialitats. La història de Torrons Vicens té el seu origen en el caràcter humil, emprenedor i familiar dels seus fundadors, fidels a l´elaboració artesanal del torró durant més de dos segles, especialment del Torró d'Agramunt.

Mestres artesans des de 1775

Des de 1775 guardem el secret de l'autèntica tradició torronera. Generació rere generació, Torrons Vicens transmet en els seus productes l'herència dels mestres torronaires, avalats per l'ús de les matèries primeres més nobles de la nostra terra, on l'ametlla, l'avellana, el sucre i la mel, s'uneixen per crear una autèntica obra d'art. Com si s'hagués aturat el temps, les mans expertes dels nostres artesans continuen elaborant els tan apreciats dolços.

 

L'any 2000 els empresaris Àngel Velasco i el seu fill Àngel Velasco Herrero adquireixen la propietat de Torrons Vicens i assumeixen la direcció de l'empresa mantenint l´elaboració tradicional i artesanal i l'ús d'ingredients de qualitat i porximitat, marca de la casa des dels seus inicis. Des de llavors, el creixement i expansió de la marca ha estat imparable sempre fidels a la tradició i qualitat incorporant noves propostes inèdites i creatives que han revolucionat el món del torró.
L'any 2010, Torrons Vicens va decidir inaugurar les seves primeres botigues a Sitges i la Jonquera. Des de llavors la xarxa de punts de venda ha anat creixent i, en l'actualitat, Vicens compta amb més de 40 botigues obertes, algunes a l'estranger. L'empresa exporta a la major part de països de l'món i s'han convertit en un símbol de qualitat per als seus clients.

Categoria:
Alimentació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X