Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Unlimited Barcelona

Unlimited Barcelona

Plaça Urquinaona, 6. Planta 20
08010 BarcelonaVisitar website

Unlimited Barcelona

BENVINGUTS A UNLIMITED BARCELONA

És per la seva centralitat, alçada, la seva vista panoràmica de 360º i els seus grans finestrals alguns dels motius pels quals Unlimited Barcelona, pot ser considerat el millor mirador de la ciutat.

Prepara’t per activar, amb el teu Smartphone, breus talls de veu que t’ajudaran a resoldre alguns dels enigmes de Barcelona.

Per què és una de les ciutats amb major densitat de població al mon? Per què és tan fàcil orientar-s’hi? Per què no existeix cap edifici que superi els 172metres d’alçada? O, quin és l’origen de la paraula “Barcelona”? entre molts d’altres.

UN MIRADOR PRIVILEGIAT AL CENTRE DE BARCELONA
TORRE URQUINAONA

Unlimited Barcelona es troba ubicat a la Torre Urquinaona. Pren el seu nom per la plaça en la que l’arquitecte Antoni Bonet la va construir entre el 1968 i el 1970. Té 22 pisos i s’aixeca sobre una planta octogonal que aprofita tot l’espai disponible del xamfrà.

En la rehabilitació d’aquest edifici es van cobrir les parets amb plafons oxidats de la mateixa mida que la ceràmica de la façana, com a homenatge a l’arquitecte.

La Torre Urquinaona es considera un “gratacel”, ja que a Barcelona 70 metres, és de per si una alçada significativa. No existeix en tota la ciutat cap construcció que superi els 172 metres que tindrà la torre central de la Sagrada Família, encara en construcció. Antoni Gaudí va establir aquest límit per no superar “l’obra de Déu”, representada a Barcelona pels 173 metres de la muntanya de Montjuïc. Cap arquitecte ha gosat mai superar-ho.

HORARIS UNLIMITED BARCELONA

Obrim durant tot l’any els caps de setmana i festius, i tots els dies dels mesos de Juliol i Agost.

DISSABTES

10:00h - 22:00h

DIUMENGES I FESTIUS

10:00h - 22:00h

Categoria:
Oci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X