Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

2 x1 en la compra d’entrades de Rambleros amb la Targeta Barcelona Comerç.

12 de març de 2010

Des del dia 11 de març i fins el dia 28 de març totes les persones titulars d’una “Targeta Barcelona Comerç” podran gaudir d’un 2 x 1 en la compra d’entrades de qualsevol espectacle del festival “Rambleros”.

T’ho perdràs?

El festival “Rambleros, rebels amb causa” és un conjunt d'activitats de recuperació de la memòria d'una part del patrimoni social i cultural de la ciutat a l'entorn de la Rambla.

Per a la majoria de la població de Barcelona, la Rambla va ser durant més d'una dècada sinònim de lluita per les llibertats personals i col•lectives.

Amb el títol genèric de RAMBLEROS, es proposa desenvolupar un conjunt d'activitats de reflexió i celebració sobre el fenomen dels moviments que van tenir la Rambla com a espai d'eclosió o aparador entre els últims anys de la dècada dels seixanta i mitjans dels anys vuitanta.

Amb RAMBLEROS es pretén complementar la visió sobre la Rambla i sobre una època que protagonitzen les dues exposicions que ha produït l'Institut de Cultura i que s'inauguren a la Virreina l'última setmana de març.

Link: http://www.rambleros.info/espectacles/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X