Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

5 Triatló Indoor Solidària

8 de març de 2013

El Club LLeuresport, que gestiona el Cem Frontó Colom i el Cem Can Ricart, organitzen – el proper 13 d’abril una original Triatló Indoor on adapten cada disciplina de la prova original a les seves instal•lacions.

L’acte es realitzarà al CEM Can Ricart. Els participants podran ser nois i noies majors
de 17 anys de forma individual o per equips.

L’objectiu de la prova és fer el màxim de Km possibles en un temps preestablert que es convertiran en euros per a finançar un projecte del centre ocupacional Sínia.

Natació: a la piscina del Centre, 30’ nedant per tal de sumar la distància total nedada.
Ciclisme: al pavelló, 45’ de ciclo indoor amenitzat amb una masterclass.
Carrera: a la Rambla del Raval, 30’ de cursa a peu per fer arribar el missatge solidari a tot el barri del Raval.

El Centre Ocupacional Sínia que és un servei d’atenció diürna que depèn de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, adscrit al Servei de Suport a les Persones amb Disminució i està gestionat per una cooperativa de professionals des de fa 20 anys. Està destinat a l’atenció de persones amb discapacitat física greument afectades en edat laboral, que han acabat el corresponent període de formació i que degut al seu grau de discapacitat difícilment poden incorporar-se al món laboral.

COM PODEU COL.LABORAR?

Si col•laboreu amb aquesta iniciativa solidària apareixereu com a patrocinador de la IV Triatló Solidaria.

Teniu diferents opcions de col•laboració:

1. Aportant recursos materials, humans, infraestructura...: C lub Lleuresport organitza aquest acte solidari posant la infraestructura i la donació principal d’aquest. Per tot això agraeixen qualsevol tipus d’aportació que ajudi a que l’acte sigui millor. Aquestes aportacions poden ser: begudes, voluntariat, material esportiu per a regalar als participants, publicitat ...

2. Apadrinant quilòmetres: El Club Lleuresport dóna 1€ per cada quilòmetre realitzat per els participants de la triatló. La vostra empresa es pot afegir a aquesta donació apadrinant alguns quilòmetres. Aquests se sumaran al total de quilòmetres dels participants, permetent així que la donació econòmica per a aquesta bona causa sigui major. No hi ha un mínim a apadrinar, tot suma!

Un cop definida la col•laboració, s’incorporarà la imatge/logotip de l’empresa col•laboradora a: Flyers, anuncis als diaris, cartells interns i externs, fulls d’inscripcions, dorsals, pancartes...

Si voleu participar, poseu-vos en contacte amb el Club Lleuresport o amb Amics de la Rambla (93.317.29.40).

CEM Frontó Colom

Club LLeuresport de Barcelona
Rambla 18, 08002 Barcelona
Telèfon: 93 302 32 95

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X