Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Activitats i tallers oberts a tothom al Tast a La Rambla

24 de maig de 2018

Del 7 al 10 de juny, La Rambla acull la cinquena edició del Tast a La Rambla. Un cop més, la sensacional oferta gastronòmica del Tast a La Rambla, es complementa amb una amplia oferta d’activitats gastronòmiques a l’aula tast situada a l’Arts Santa Mònica. Showcookings, tasts de caves, vins i altres productes, les receptes dels xefs... i tot gratuït.

Aquí teniu el programa d’aquest any:

Dijous 7 de juny

12 h Acte inaugural
12:30 h. Lliurament del donatiu de CaixaBank al Casal dels Infants
12:45 h. Entrega premis V Concurs de tapes Tast a La Rambla
16.00 h. Oriol Balaguer. Capritxos de rebosteria
16.30 h. Alain Guiard. A RESTAURANT. Tapes, salses i divertiments
17.00 h. Nandu Jubany. PUR. Homenatge al producte
17:30 h. Ada Parellada. SEMPRONIANA. Els grans èxits del Semproniana (25è Aniversari)

Divendres 8 de juny

12 h. El millor restaurant que redueix el malbaratament alimentari. Entrega del Premi Remenja’mmm
16 h. Jordi Butrón i Xano Saguer. ESPAI SUCRE-ESSENCE. Les verdures en el nou menú d'Essence – The Sweet Experience
16:30 h. Carles Tejedor. SOFIA BE SO. El chateaubriand i altres grans clàssics
17 h. Rafa Morales. BELLAVISTA DEL JARDÍN DEL NORTE. La farina i l’oli en forma de fregir
17:30 h. Juanjo Rodríguez Thomas. CASA LEOPOLDO. De la cua de bou al cap i pota
18 h. Carles Abellan. LA BARRA. Pica-pica mariner
18:45 h. Sílvia Perpiñá i Ricardo Alabart.GOUTHIER. Cata vertical d’ostres Gouthier amb maridatge de vins
19:45 h. Antoni Cantos - Director d’Enologia JUVÉ & CAMPS. 100%: la singularitat dels nostres monovarietals
20:45 h Toni Padilla - Brand Image Department FREIXENET. L’art de trencar el gel amb Ice

Dissabte, 9 de juny

12:30 h. Germán Espinosa. FONDA ESPAÑA. Snacks, la millor manera de començar un menú
13:15 h. Oscar Sadaba - Brand Ambassado. r CINZANO .Cultura de vermut
16:30 h. Juan Fernàndez. EL CHIGRE 1769. Tapeig “catarià” (català-asturià)
17 h. Xavi Marco. ESCRIBÀ. Versions lúdiques del “cannoli”
17:45 h. Juan Muñoz – Sommelier S.PELLEGRINO i ACQUA PANNA. Un plaer pels sentits
18:45 h. Sergio Estévez - Brand Ambassador ROYAL BLISS. Taller de combinats
19:45 h Silvia Abril - Brand Ambassador ALMOND BREEZE. Aperitius sense lactosa
20:45 h. Carlos Cervantes - Expert cerveser. ESTRELLA DAMM . Els secrets de la cervesa

Diumenge 10 de juny

12:15 h. GRUP BALFEGÓ Kaitai (ronqueo) de la tonyina roja
13:30 h. Oscar Sadaba - . Brand Ambassador APEROL SPRITZ. L’aperitiu perfecte
16 h. Hideki Matsuhisa . KAK KOY. Tapes de fusió japonesa
16.30 h. Albert Raurich. DOS PALILLOS. 10è aniversari
17 h. Jorge Muñoz. PAKTA. Receptari “nikkei” a casa
17:45 h. Carlos Cervantes - Expert cerveser. ESTRELLA DAMM. Els secrets de la cervesa
18;45 h Toni Padilla Brand Image Department MONÓLOGO. Tast a cegues amb Monólogo

No us perdeu aquestes activitats. L’aforament del taller Arts Santa Mònica és limitat.

TAST A LA RAMBLA

Del 7 al 10 de juny de 2018

Rambla Santa Mònica

Web del Tast a La Rambla

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X