Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

A La Rambla hi tens molt a fer!

28 de gener de 2022

Sempre hi ha motius per ramblejar. Des d’Amics de La Rambla us ho volem posar fàcil i us hem fet un petit resum de coses que podeu fer aquest febrer.

Exposicions

A La Virreina Centre de la Imatge teniu moltes exposicions gratuïtes: “Conquesta de l’inútil”, primera exposició retrospectiva amb l’obra d’Adrià Julià, “Da Zero” amb fotografies de Guido Guidi i “Ça-a-été? Contra Barthes” de Joan Fontcuberta. Aquestes tres exposicions les podeu visitar fins al dia 13. I fins al 20 teniu l’exposició “Arxius Lambda. El projecte del Museu Munch d’Oslo”.

Al Santa Mònica inauguren el dia 2 “La tradició que ens travessa” amb obra d’una vintena d’artistes. A banda, ofereixen un calendari ple d’activitats: dimarts de vídeo, dimecres de so i cos, dijous de ràdio i podcasts, performances i altres activitats... ho trobareu tot a la seva pàgina web.

Al Gran Teatre del Liceu, i dins del programa “Liceu de les arts” podeu veure les exposicions dedicades a Renata Tebaldi (fins al dia 11) i a les fotografies de Manuel Outumuro.

Museus i altres Visites

Abans o després de ramblejar podeu visitar el Museu Marítim, el Museu de Cera de Barcelona, el Museu de l’Eròtica, el Palau Güell i l’Aquàrium de Barcelona (on els més joves es poden convertir en aquaristes per un dia).

També podeu anar al Big Fun Museum i al Museu de les il·lusions o donar un volt amb Las Golondrinas.

Teatre i música

El Gran Teatre del Liceu està en plena celebració dels seus 175 anys. Fins al dia 11 podeu veure “La dama de piques” de Txaikovski. També hi ha un recital  de Piotr Beczala (el dia 3), un concert de Rosario (el 7), Ara Malikian (el 9), Sergio Dalma (el 20) i pels més petits “La Barcarola” o “La Cuina de Rossini”. A finals de mes estrenen “Pelléas et Mélisande” de Claude Debussy.

També l’òpera està present al Teatre Poliorama amb “The Opera Locos”. A banda teniu els monòlegs de “El Club de la Comedia”, el “Not talent” de la Judit Martín i l’espectacle d’homenatge a Joan Capri “El Sr. Marcel·li fa de Capri i el Sr. Bohigues no”.

Al Teatre Romea ha tornat “53 diumenges” de Cesc Gay i, a finals de mes, també podreu veure “Cigarreras” d’Emilia Pardo Bazán.

Al Tablao Flamenco Cordobés teniu una oportunitat per gaudir del millor flamenc. També podeu escoltar música, si les mesures sanitàries ho permeten al Sidecar, al Jamboree, a The Old Irish Pub o a Los Tarantos.

Més coses que podeu fer

Hi ha activitats que són un clàssic: comprar flors a les parades de flors de La Rambla, comprar a la Boqueria, beure aigua de la Font de Canaletes, asseure’s a les cadires que hi ha a la part de dalt de La Rambla, fer un cocktel a Boadas o una xocolata amb xurros al Restaurant Moka, a Viader o al Cafè de l’Òpera.

A l’Ateneu Barcelonès hi ha activitats culturals – la majoria gratuïtes – pràcticament cada dia.

També podeu fer-vos o regalar una caricatura o un retrat de la mà dels artistes que hi ha davant del Teatre Principal, baixar a veure les estàtues humanes o comprar a la Fira de Nova Artesania.

Recordeu que a l’oficina Ticket Rambles que hi ha al Palau de la Virreina podeu comprar les entrades pels teatres de Barcelona amb el 50% de descompte si aneu tres hores abans de l’espectacle.

A banda de passejar, també podeu comprar a les moltes botigues que hi ha a La Rambla o als dos centres comercials que tenim als extrems del passeig: al Triangle o al Maremagnum.

Naturalment, podeu passar una nit en un dels hotels de La Rambla. Però els hotels també són un bon lloc per gaudir tranquil·lament dels seus espais comuns i de les seves terrasses.

I sempre podeu esmorzar, dinar, berenar o sopar en algun dels locals que es dediquen a la restauració, molts d’ells tenen menús i a la pàgina web d’Amics de La Rambla podeu consultar els preus.

Veniu a La Rambla i ramblegeu!!!

A La Rambla ho teniu tot!!!

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X