Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Acord per reduir els efectes de la cancel·lació del MWC

14 de febrer de 2020

A petició de les associacions de comerciants i d’altres agents econòmics de la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona impulsarà la Barcelona Opportunity Week per reduir els efectes de la cancel·lació del MWC.

L’Ajuntament de Barcelona i els principals agents econòmics de la ciutat implicats en la cancel·lació del MWC, han acordat l’impuls de la Barcelona Opportunity Week, amb oferta hotelera, gastronòmica i cultural, que tindrà lloc durant els dies que s’havia de celebrar el congrés. Aquesta iniciativa té l’objectiu de pal·liar els efectes de la cancel·lació del MWC sobre l’economia de la ciutat, i s’adreçarà als congressistes que ja tenen vol i hotel contractat i vulguin mantenir la visita a la ciutat, però també buscarà l’arribada de nous visitants durant aquells dies. Turisme de Barcelona i diferents àrees de l’Ajuntament de Barcelona ja treballen amb el sector hoteler, comercial, cultural i de restauració, per poder desenvolupar la proposta i fer públic els detalls durant els pròxims dies.

Aquesta acció se suma a la “Barcelona Tech Spirit”, impulsada pel sector dels emprenedors de la ciutat englobat a Barcelona Tech City amb el suport de les institucions, per mantenir les activitats programades amb inversors i empreses tecnològiques que venien a tancar acords a la ciutat amb motiu del MWC.

Tot aquest projecte s’està començant a treballar. Des d’Amics de La Rambla us mantindrem informats sobre totes les novetats que es produeixin.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X