Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Així és el nou Museu de Cera de Barcelona

5 de desembre de 2020

El passat dia 3 de desembre va tenir lloc la inauguració oficial del nou Museu de Cera de Barcelona. L'espai reobre totalment renovat després d'una reforma integral que ha suposat una inversió de 6 milions d'euros i que preveu crear 40 llocs de treball.

L'espai, que ja està obert al públic, ofereix una nova experiència als seus visitants gràcies a l'aposta per la tecnologia i a les més de 120 figures de cera entre les quals es troben figures icòniques de diferents àmbits com la música, l'esport, el cinema, la cuina o la història al costat de les històriques del museu.

Nous personatges

El Museu de Cera ha renovat els seus personatges amb una especial atenció a aquells que han portat Barcelona per tot el món: Pau Gasol, Rosalia, Leo Messi, Joan Roca, Jordi Cruz, Floquet de Neu o Marc Márquez són ara els hostes més coneguts i buscats del Museu.

Al seu costat trobareu figures de la música amb Michael Jackson Billie Eilish, Adele, Taylor Swift, Freddie Mercury, The Beatles, Rihanna, Elton John o David Bowie. Hi ha altres figures de l'actualitat com Serena Williams, els protagonistes de La Casa de Papel, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Stephen Hawking, Barak Obama, Greta Thunberg o Angela Merkel.

Moltes de les noves figures són obra del reconegut escultor Mike Wade.

Al costat dels nou vinguts podeu trobar les antigues figures del Museu com Maria Teresa de Calcuta, Beethoven, Pau Casals o Dalí.

Tecnologia audiovisual

La tecnologia audiovisual es converteix en una aliada per millorar l'experiència i la satisfacció dels visitants. La Rambla esdevé protagonista amb una espectacular visió de 360º des de 120 metres d'alçada. Un viatge a l'estació espacial per veure la terra des de l'espai i al fons del mar són altres de les experiències que podreu gaudir.

El Bosc de les Fades

L'emblemàtic cafè del Museu també ha obert de nou les seves portes i és el lloc ideal per acabar la visita o per deixar-se caure per tenir una experiència màgica.

Podeu visitar el Museu de dilluns a diumenge de 10:30 a 18:30 h.

Museu de Cera de Barcelona

Passatge de la Banca 7
08002 Barcelona
Tel. 933172649Visitar website

Museu de Cera de Barcelona

Passejar entre personatges històrics, veure a celebritats de tot el món en un mateix edifici, assistir en primera fila a l’atracament a un banc, veure als personatges de Star Wars i personatges sortits dels llibres o deixar-se espantar pels pitjors assassins de la història… tot això es possible al Museu de Cera de Barcelona.
El Museu està ubicat al Passatge de La Banca, un petit carreró que comença a La Rambla Santa Mònica. L’edifici va ser construït l’any 1867 per a ser la seu de la companyia “El Comercio”. En les seves dependències es van instal•lar després el Banc de Barcelona i Crèdit i Docks que es la marca comercial per la que l’edifici encara ara es conegut. L’arquitecte, Elies Rogent, va dissenyar un palauet d’estil neoclàssic que està catalogat com edifici d’interès històric i artístic. L’any 1973 l’arquitecte i escenògraf Enrique Alarcón el va convertir en el Museu de Cera de Barcelona.

El Museu està dividit en cinc zones:

El visitant es rebut per una impressionant escala d’honor d’estil vuitcentista.

El Saló del Recital amb el mobiliari i la decoració de l’any 1906 i que es l’escenari ideal per els polítics, els músics i els artistes que aquí podem trobar.

El Pati de Cristall és un dels espais arquitectònics més atractiu de l’edifici. Està cobert amb una volta de vidre i presidit per un oli de Vilumara i Junyent que vigila a els personatges històrics que podem veure en aquesta sala.

El Saló gòtic és ampli i està decorat amb estil neogòtic català (inspirat lliurement en el Saló del Tinell). El gran arc de pedra i la coberta de fusta amaguen un petit misteri en forma de joc de miralls.

La Cambra Cuirassada original de la entitat bancària es va mantenir, convenientment adaptada per les visites, i actualment acull l’escena d’un atracament.

El Museu també ofereix una botiga de records i dos cafeteries temàtiques: El Bosc de Les Fades i El Passatge del Temps.

Categoria:
Espectacles i Oci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X