Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Així serà el nou disseny de l’enllumenat nadalenc

5 de maig de 2021

Tres vies del centre de la ciutat —la plaça de Catalunya, la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer d’Aragó— estrenaran enguany la il·luminació nadalenca creada per l’Estudi Antoni Arola, guanyador del concurs de disseny de llums de Nadal convocat el mes de febrer. Serà el primer pas en la renovació dels llums de Nadal dels carrers del centre perquè la il·luminació nadalenca es converteixi en una nova icona de la ciutat.

Amb el nou disseny d’enllumenat es pretén incrementar la qualitat de la il·luminació, fer instal·lacions que creïn una imatge pròpia de Barcelona associada a la seva marca com a ciutat del disseny i que, a la vegada, entronquin amb els seus valors.

La il·luminació nadalenca d’enguany tindrà més novetats, com el fet que, per primera vegada, la ronda Sant de Pere, entre el passeig de Sant Joan i la plaça d’Urquinaona, s’engalanarà amb llums de Nadal i se sumarà així a altres vies que s’han il·luminat per primer cop en els darrers anys, com la plaça de Catalunya, la via Laietana, la plaça d’Urquinaona o el carrer de Balmes, que amplien o consoliden l’enllumenat.

Per la seva banda, Amics de La Rambla tornarà a repetir la il·lumanació dels darrers anys omplint de llum els arbres del passeig.

Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X