Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Així va anar, l'acció floral "una flor, un desig"

6 d'octubre de 2013

Amb la participació de moltíssima gent, ahir Amics de la Rambla va organitzar una Acció Floral, “Una flor, un desig” al davant del Palau de la Virreina.

Gent de totes les edats va poder recollir, gratuïtament, una flor a la parada “flors Carme” de la Rambla o de les mans dels voluntaris dels Casals de Gent Gran Trueta, Tarradell i Milenari, i col·locar-la en una gran cargolera de 4 metres d'alçada.

A partir d'una idea del dissenyador gràfic i vicepresident d'Amics de La Rambla, Claret Serrahima, l’Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya, va proposar a l’empresa Pont de Querós, especialitzada en arquitectura del salze i liderada pel Mestre Artesà cisteller Joan Farré , construir una cargolera de 4mts d’alçada x 1,5’ d’amplada teixida amb vímet per la base i la boca amb l’objectiu de deixar lliure la part central amb tela de galliner on tothom ha pogut col·locar-hi les flors. Les flors que s'han col·locat són 2.000 roses de colors variats que provenen d’Elig Flor, un productor de cultiu ecològic.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X