Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ajuda'ns a Animar la Lectura al Raval!!

15 de gener de 2013

Animat amb la lectura s un programa de la Xarxa de Lectura de la Fundaci Tot Raval. La iniciativa forma part duna estratgia de foment de la lectura dirigida a infants dentre 8 i 12 anys i est centrada en laugment de la motivaci i la creativitat.

Sutilitzen les noves tecnologies i les tcniques danimaci per la creaci dhistries a partir de lectures o de les prpies experincies dels ms petits.

Els infants sn els encarregats de prendre decisions a lentorn de la lectura, tot sent subjectes actius del seu propi procs creatiu. Trien la histria que volen animar a partir de lectures i visites prvies a les biblioteques, i posteriorment, transformen les seves idees en imatges.

El projecte porta 5 anys treballant per a que els nens i nenes del Raval gaudeixin amb la lectura i ara necessita la teva collaboraci per a seguir treballant-hi.

Tenim noms 14 DIES per aconseguir que el projecte 'Anima't amb la lectura' no s'aturi.

COM POTS PARTICIPAR

La realitzaci dun projecte daquestes caracterstiques suposa una gran despesa econmica, que es va assumint a partir de diferents fonts de finanament. Actualment, fruit de la situaci econmica, es troben amb dificultats per assumir la totalitat del pressupost.

Necessiten 3.000 per tirar endavant aquest projecte, diners que destinaran per a pagar els tallers necessaris per a la realitzaci duna animaci, aix com els materials.
Tenen pensat iniciar el projecte durant el mes de gener i finalitzar al mes de maig, coincidint amb el darrer quadrimestre del calendari escolar.

La teva ajuda ser molt important per poder donar continutat a aquest projecte.

Si voleu participar, podeu fer una micro-donaci. Amb aquestes donacions, a part de collaborar en un projecte molt interessant, podreu aconseguir des de llibres d'edicions 62, entrades als centres culturals del Raval (CCCB i Museu Martim) fins a una experincia de navegaci a bord del Pailebot Santa Eullia

Es poden fer micro- aportacions des de 5 i fins a 80 a la web:
www.verkami.com/projects/2921-anima-t-amb-la-lectura-al-raval

Animeu-vos, queden 14 dies

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X