Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Alumnes d'Elisava dissenyen l'aparador de la Barça Store Canaletes

5 de desembre de 2019

Els alumnes del Master en Retail Design d’Elisava  han treballat en el disseny i muntatge dels aparadors de la Barça Store Canaletes.

La proposta guanyadora ha sigut ideada per les alumnes del Màster en Retail Design d’Elisava Andrea DiZio, Belén García, Victoria Macoc i Paula Viciano. El seu projecte, inspirat en el sistema circulatori i centrar al voltant de dos cors, un blau i l’altre grana, en al·lusió als colors del Club, concep el nou espai comercial sota la premissa que els visitants són passió que circula per l’espai i que els seus batecs són una part important de l’experiència.

D’aquesta manera, la instal·lació intenta provocar emocionalment al visitant, tractant de crear un vincle íntim que corre per les venes del Barça, representat mitjançant un muntatge artístic i lumínic fet a partir de tubs flexibles de neó.

Amb aquest enfocament conceptual, s’intenta incentivar la imaginació del públic convidant-lo a l’exploració i interacció amb l’espai. Un objectiu que implica un procés d’intriga, atracció i, finalment, generació de recorregut per l’espai.

El projecte de remodelació interior de la Barça Store Canaletes  s’ha dut a terme de la mà de l’estudi Capella García, de l’arquitecte, professor d’Elisava i membre del Consell Assessor de La Rambla, Juli Capella, i ha pres com a inspiració elements decoratius com la ceràmica i els motius iconogràfics del Modernisme i el Noucentisme, moviments artístics fortament arrelats a Catalunya.

La col·laboració entre entitats i comerços associats a Amics de La Rambla és sempre motiu d’orgull per Amics de La Rambla, ja que enforteixen els llaços territorials i ens ajuden a visibilitzar la força creativa i comercial de La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X