Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de la Rambla a "La Ciutat" d'Onda Cero

6 de juny de 2012

Avui, el programa “La Ciutat” d’Onda Cero ha baixat al carrer i ha tingut la Rambla i a l’Associació d’Amics de la Rambla com a protagonistes del seu programa. Aquí teniu algunes imatges del programa que s'ha fet en directe des del Palau de la Virreina.

El president de l'Associació, Joan Oliveras Bagués, i el president de l'Associació de Venedors del Mercat de la Boqueria Salvador Capdevila han estat entre els entrevistats d'aquest programa especial que també ha comptat amb la presència de molts barcelonins que s’han apropat als micròfons de l’emissora per donar la seva opinió sobre el nostre passeig.

El programa ha servit també per presentar una tertúlia sobre Barcelona que comptarà amb la col•laboració d’Amics de la Rambla i que s’emetrà quinzenalment. La primera de les tertúlies de la Rambla ha comptat amb el dissenyador i vicepresident d’Amics de la Rambla Claret Serrahima, amb el periodista Alfred Rexach i amb la presidenta de les floristes de la Rambla Carme Romero. Tots tres han tancat el programa debatent sobre la Rambla i altres aspectes de la nostra ciutat.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X