Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de la Rambla a "La Ciutat" d'Onda Cero

6 de juny de 2012

Avui, el programa La Ciutat dOnda Cero ha baixat al carrer i ha tingut la Rambla i a lAssociaci dAmics de la Rambla com a protagonistes del seu programa. Aqu teniu algunes imatges del programa que s'ha fet en directe des del Palau de la Virreina.

El president de l'Associaci, Joan Oliveras Bagus, i el president de l'Associaci de Venedors del Mercat de la Boqueria Salvador Capdevila han estat entre els entrevistats d'aquest programa especial que tamb ha comptat amb la presncia de molts barcelonins que shan apropat als micrfons de lemissora per donar la seva opini sobre el nostre passeig.

El programa ha servit tamb per presentar una tertlia sobre Barcelona que comptar amb la collaboraci dAmics de la Rambla i que semetr quinzenalment. La primera de les tertlies de la Rambla ha comptat amb el dissenyador i vicepresident dAmics de la Rambla Claret Serrahima, amb el periodista Alfred Rexach i amb la presidenta de les floristes de la Rambla Carme Romero. Tots tres han tancat el programa debatent sobre la Rambla i altres aspectes de la nostra ciutat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X