Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla demana participació i que no s'utilitzi l'acte en record i solidaritat amb les víctimes per altres interessos

14 d'agost de 2018

Amb motiu de la celebració de l’acte en record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de 2017 al cor de Barcelona, Amics de La Rambla demana la participació de tothom que vulgui fer palès el seu sentiment de solidaritat amb les víctimes.

Amics de la Rambla prega que ningú utilitzi la commemoració per afavorir interessos personals o polítics.

Amics de la Rambla obre els seus braços a totes les institucions. Tots els ciutadans i les màximes representacions institucionals són benvinguts a La Rambla.

Amics de La Rambla vol donar tot el suport a tots els que van patir, i encara pateixen, les conseqüències de l’atemptat terrorista.

El divendres 17 d’agost de 2018 és el dia per expressar massiva i conjuntament el nostre suport a les víctimes i a les seves famílies i el nostre rebuig al terrorisme.

El dia 17 també ha de servir per agrair als cossos policials, als serveis sanitaris, als veïns, als treballadors de La Rambla i a totes les persones que van donar suport, ajuda i consol a les víctimes la seva entrega, humanitat i generositat.

Volem també aprofitar per agrair totes les mostres de suport i solidaritat rebudes. En l’any més difícil per a la historia de La Rambla, res ni ningú podrà enterbolir el sentiment de solidaritat que ens uneix a tots els que ens estimem a La Rambla i a Barcelona.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X