Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla demana que la futura reforma presentada avui no ajorni la solució als problemes presents de La Rambla

2 de novembre de 2018

Davant de la presentació del treball de l’equip Km-zero sobre La Rambla, Amics de La Rambla vol demanar a tots els grups polítics presents a l’Ajuntament de Barcelona, a veïns, a comerciants, a institucions i grups que legítimament defensen interessos particulars, que entenguin la futura reforma urbanística de La Rambla com una millora que ha de transformar La Rambla.

El llarg calendari d’aplicació de la reforma permetrà ajustar tots els aspectes millorables i, en aquest sentit, demana a tothom generositat i diàleg per aconseguir una Rambla millor.

Així mateix, aquesta dilatació en el temps, no pot ajornar la solució a cap dels problemes que té actualment La Rambla. La Rambla és el carrer més visitat de Barcelona i una de les icones que mostren la nostra ciutat al món. Cal, per aquest motiu, tenir una especial cura en l’aspecte físic del carrer i de tots els elements presents a la via pública, en la neteja i en la seguretat.

Per aquest motiu, Amics de La Rambla ha fet arribar al Districte de Ciutat Vella una llista de mancances de manteniment treballada amb la col·laboració de veïns, comerciants i institucions.

A banda d’aquests aspectes físics, també demanem que s’eviti i es persegueixi amb especial cura les actituds incíviques, els incompliments normatius i, sobretot, tota activitat il·legal.

Per aconseguir La Rambla que tots volem, la feina ha de començar avui i ha de comptar amb la col·laboració de tothom!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X