Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla entrega els guardons de Ramblista d'Honor 2020 a Jaume Plensa, a les Pageses de la Boqueria i al CAP del G˛tic

14 de desembre de 2020

L’associació Amics de La Rambla ha entregat el guardó de Ramblista d’Honor 2020 a l’artista Jaume Plensa, al mercat de Pageses de la Boqueria i al CAP del Gòtic. L’entrega s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona en un acte presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i pel president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

L’acte de lliurament ha comptat amb el discurs introductori de l’arquitecte, dissenyador i membre del Consell Assessor de La Rambla, Juli Capella que ha compartit en un emotiu discurs els seus records i la seva estima per La Rambla.

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d’Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de La Rambla i de Barcelona.

El jurat dels guardons de Ramblista d'Honor, un cop valorades totes les candidatures presentades pels socis d’Amics de La Rambla, va decidir atorgar els guardons de Ramblista d'Honor 2020 a les Pageses de la Boqueria, a Jaume Plensa i al Cap del Gòtic.

PAGESES DE LA BOQUERIA

La Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha volgut atorgar a les Pageses de la Boqueria el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva tasca i la seva vocació de servei als veïns de La Rambla i de Barcelona. Tant la Junta d’Amics de La Rambla com el Jurat dels guardons han volgut destacar també la seva feina indispensable en aquest any tan difícil que coincideix amb el 180 aniversari del Mercat de la Boqueria.

JAUME PLENSA

El Jurat dels guardons de Ramblista d’Honor ha atorgat a Jaume Plensa el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva obra artística i al seu paper en la internacionalització de la cultura feta a Barcelona.

CAP DEL GÒTIC

El Jurat dels guardons de Ramblista d’Honor ha atorgat el guardó al CAP del Gòtic en reconeixement a la seva contribució a la salut dels veïns de La Rambla i del barri Gòtic i a la seva vocació de servei. El jurat dels guardons ha volgut destacar especialment la seva feina aquest any 2020

En el tancament de l’acte, el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, ha reclamat la reforma de La Rambla actualitzant-la a les noves necessitats i ha demanat a l’Ajuntament millores en mobilitat – amb una major pacificació del trànsit a La Rambla-, en comerç – recolzant els APEUS-, en sostenibilitat, en cultura i en inclusió social.

Fermín Villar també ha recordat que quan l’Ajuntament i la societat civil treballen conjuntament – com en la campanya “Baixa a La Rambla” que convida als barcelonins a redescobrir el passeig – els resultats són bons per a tothom. “Fem que la col·laboració sigui lleial, àgil i efectiva. Fem-ho per La Rambla i ho farem per Barcelona. Perquè, al final, tots som Ramblistes” ha conclòs.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla Ús un dels indrets de Barcelona on bull mÚs activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X