Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de la Rambla es reuneix amb el Conseller d’Interior

28 de setembre de 2012

Joan Oliveras Bagués s’ha reunit amb el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya i amb el director general dels Mossos d’Esquadra, Manel Prats, amb la intenció de fer-los arribar la preocupació de la Junta Directiva d’Amics de la Rambla en relació a diferents aspectes relacionats amb la seguretat al nostre passeig.

En la reunió, el Conseller Puig s’ha compromès a reforçar la vigilància a la Rambla. També ha destacat que continuaran enfortint i millorant la coordinació amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, donant una especial atenció al patrullatge mixta (Guàrdia Urbana – Mossos d’Esquadra) que tan bons resultats ha donat.

Altres aspectes que s’han tractat a la reunió són el treball contra les xarxes de distribució il•legals, la multireincidència i els delictes de baixa intensitat que augmenten la sensació de inseguretat de barcelonins i visitants.

El Conseller, Felip Puig, i el director general dels Mossos d’Esquadra, Manel Prats, s’han mostrat molt atents a les nostres demandes i han ofert al nostre president, Joan Oliveras Bagués, tota la seva col•laboració per millorar la seguretat a la Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X