Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de la Rambla es reuneix amb la Degana dels Jutges de Barcelona, Maria Josep Feliu

29 de juny de 2012

L’audiència de Barcelona va absoldre, fa un parell de setmanes, 12 trilers que havien estat condemnats per una falta d’estafa al considerar que no pot demostrar-se que enganyessin a un turista que va estar a punt d’apostar 50 euros.

Preocupats per aquesta sentència absolutòria i conscients de la importància que la feina dels jutges ha de tenir en la persecució del delicte, el president d’Amics de la Rambla, Joan Oliveras Bagués, i el vocal de Seguretat, Fermín Villar, es van reunir el passat dia 20 de juny, amb la Degana dels Jutges de Barcelona, Maria Josep Feliu.

Amics de la Rambla va trametre a la jutge la necessitat de perseguir als trilers com a organització per a delinquir. La jutge va expressar la seva sorpresa per la sentència absolutòria i va recalcar que actualment hi ha diferents jutjats d’instrucció que estan portant casos de trilers i que caldrà fer-ne el seguiment.

Davant de les altres reivindicacions de l’Associació com l’aplicació de la prova preconstituïda per tal de que la víctima d’un delicte pugui identificar al sospitós davant de jutge, advocat i fiscal de manera que, quan es celebri el judici, la identificació ja estigui feta, la jutge Degana va explicar que ja s’està començant a aplicar amb la col•laboració del col•legi d’advocats.

Altres temes com la dificultat de perseguir les màfies de la prostitució o l’acumulació de faltes o furts per part dels delinqüents multireincidents també van ser tractades en la reunió de la que cal destacar la comprensió mostrada per Maria Josep Feliu i el seu oferiment de col•laboració.

Foto: Quim Puig

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X