Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de la Rambla es reuneix amb la Degana dels Jutges de Barcelona, Maria Josep Feliu

29 de juny de 2012

Laudincia de Barcelona va absoldre, fa un parell de setmanes, 12 trilers que havien estat condemnats per una falta destafa al considerar que no pot demostrar-se que enganyessin a un turista que va estar a punt dapostar 50 euros.

Preocupats per aquesta sentncia absolutria i conscients de la importncia que la feina dels jutges ha de tenir en la persecuci del delicte, el president dAmics de la Rambla, Joan Oliveras Bagus, i el vocal de Seguretat, Fermn Villar, es van reunir el passat dia 20 de juny, amb la Degana dels Jutges de Barcelona, Maria Josep Feliu.

Amics de la Rambla va trametre a la jutge la necessitat de perseguir als trilers com a organitzaci per a delinquir. La jutge va expressar la seva sorpresa per la sentncia absolutria i va recalcar que actualment hi ha diferents jutjats dinstrucci que estan portant casos de trilers i que caldr fer-ne el seguiment.

Davant de les altres reivindicacions de lAssociaci com laplicaci de la prova preconstituda per tal de que la vctima dun delicte pugui identificar al sospits davant de jutge, advocat i fiscal de manera que, quan es celebri el judici, la identificaci ja estigui feta, la jutge Degana va explicar que ja sest comenant a aplicar amb la collaboraci del collegi dadvocats.

Altres temes com la dificultat de perseguir les mfies de la prostituci o lacumulaci de faltes o furts per part dels delinqents multireincidents tamb van ser tractades en la reuni de la que cal destacar la comprensi mostrada per Maria Josep Feliu i el seu oferiment de collaboraci.

Foto: Quim Puig

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X