Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla ha entregat el guardó Ramblista d’Honor 2023 a la Fundació Arrels, el Mago Pop, a Enric Nogueras i a Josep Mª Bilurbina

25 d'octubre de 2023

L’associació Amics de La Rambla, que entrega el guardó Ramblista d’Honor des de l’any 1961, va atorgar el guardó enguany a la Fundació Arrels, a Antonio Díaz, “El Mago Pop”, a Enric Nogueras i a Josep Mª Bilurbina, en un acte celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i com a acte de cloenda de la Festa del Roser 2023.

Els Ramblistes d’Honor 2023

El Jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2023 han atorgat a la Fundació Arrels el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva tasca d’acompanyament a les persones sense llar, de sensibilització de la societat i de visualització de les problemàtiques associades a la pobresa.

L’associació Amics de La Rambla, en decisió presa pel jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2023, també ha atorgat el guardó de Ramblista d’Honor a Antonio Díaz, “El Mago Pop”, en reconeixement a la seva trajectòria artística i a la seva tasca empresarial que ha contribuït a revitalitzar el Paral·lel i a donar visibilitat a la nostra ciutat al món.

En l’edició d’aquest 2023, la Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha atorgat el Guardó de Ramblista d’Honor 2023 a Enric Nogueras Estradé, membre de l’associació des d’inicis dels anys 80 i en reconeixement a la seva vocació i dedicació a l’Associació, i a la seva passió i compromís vers La Rambla.

De la mateixa manera, el 4rt guardó de Ramblistes d’Honor 2023, i en decisió presa per la Junta Directiva d’Amics de La Rambla, s’ha atorgat a Josep M. Bilurbina Alter, històric membre de l’Associació en reconeixement també a la seva dedicació, al seu estret vincle amb La Rambla i a la seva passió i compromís de tots aquests anys.

La cerimònia d’entrega l’ha presidit el 3rt tinent d’alcalde i Regidor del Districte de Ciutat Vella, el Sr. Albert Batlle i ha comptat amb la presència, via videoconferència, de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni en un acte celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, amb una important representació del govern municipal i pel President de l’associació Amics de la Rambla, Fermín Villar.

Un jurat format per diferents noms i autoritats de la ciutat.

El Jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Pau Bosch, Sergi Doria, Jordi Fernández, Elena Freixa, Toni Juanet, Joan Oliveras Bagués, Ana Pantaleoni, Ramon Pellicer, Albert Sáez, Álex Sàlmon, Enric Sierra, Roser Tiana, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

Aquí podeu veure l'acte:

Veure l'acte de lliurament dels guardons Ramblista d'Honor 2023 a Youtube

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X