Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla i el Grupo Social ONCE refermen la seva voluntat de continuar treballant conjuntament

17 de gener de 2024

El delegat de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, s’ha reunit aquest matí amb el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, amb la intenció d’establir noves col·laboracions entre les dues institucions.

L’any passat, Amics de La Rambla i l’ONCE, van col·laborar en diferents activitats com el Tast a La Rambla, la presentació del cupó sobre La Rambla, la Rambla Vila del Llibre i la Festa Major de La Rambla – Festa del Roser. Precisament amb motiu de la nostra Festa Major es va fer una visita guiada per La Rambla pensada per a persones cegues que les dues entitats tenen la intenció que es refpeteixi aquest 2024.

L’ONCE, associada a Amics de La Rambla i amb una presència molt important a La Rambla i els seus voltants, ha expressat la seva intenció de continuar tenint presència en les diferents activitats que tinguin lloc a La Rambla i ha anunciat que, un any més, tornaran a tenir un espai divulgatiu a La Rambla amb motiu de la diada de Sant Jordi.

La reunió ha tingut lloc en el marc de la visita que l’ONCE ha ofert al president de la nostra entitat amb la intenció de donar-nos a conèixer, de primera mà, els diferents serveis socials que ofereix el Grupo Social Once a la ciutadania. La visita també ha servit per conèixer millor com adaptar els espais amb criteris d’inclusió per fer-los més accessibles per a tothom.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X