Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla presenta el nou "Consell Assessor de La Rambla

2 de febrer de 2017

Salvador Alemany, Vicenç Altaió ,Josep Bohigas, Sixte Cambra, Juli Capella, Jordi William Carnes, Josep Carreras, Enric Crous, Patricia Gabancho, Antoni García, Gabriel Jené, Marian Muro, Joan Oliveras Bagués, Santi Pagés, Enric Pantaleoni, Roser Tiana, Elvira Vázquez, Oriol Villar, Fermín Villar i Lluís Permanyer col·laboraran amb Amics de La Rambla per defensar i promoure el patrimoni material i immaterial de La Rambla.

D'acord a la voluntat d'Amics de La Rambla de recuperar el passeig per als barcelonins, la Junta Directiva va considerar imprescindible la participació dels ciutadans en aquesta tasca i amb aquest objectiu es va crear el 2012, el Consell Assessor de La Rambla.

El Consell Assessor de La Rambla és un òrgan consultiu integrat per ciutadans compromesos decidits a aportar la seva experiència i coneixements per aconseguir la recuperació i regeneració del passeig. El Consell Assessor de La Rambla es planteja com un espai de reflexió i un òrgan consultiu.

El Consell Assessor de la Rambla estarà sempre obert a noves incorporacions de persones que, amb la seva experiència i coneixements puguin ajudar-nos a aconseguir una Rambla que sigui motiu d’orgull per a tots els barcelonins.

Actualment el Consell Assessor, presidit pels expresidents d'Amics de La Rambla Enric Pantaleoni i Joan Oliveras Bagués està format per:

Salvador Alemany
Vicenç Altaió
Josep Bohigas
President del Port de Barcelona (Sixte Cambra)
Juli Capella
Director de Turisme de Barcelona (Jordi William Carnes)
Josep Carreras
Enric Crous
Patricia Gabancho
Antoni García
Gabriel Jené
Marian Muro
Joan Oliveras Bagués
Santi Pagés
Enric Pantaleoni
Elvira Vázquez
Oriol Villar
Lluís Permanyer (com a convidat a les reunions)
En representació de la Junta d'Amics de La Rambla assistiran a les reunions:
Fermín Villar
Roser Tiana
Xavi Masip

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X