Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla presenta el nou enllumenat nadalenc de La Rambla

25 de novembre de 2015

Joan Oliveras, President d’Amics de la Rambla, ha presentat aquest matí el projecte d’ il·luminació nadalenca de La Rambla, que enguany l’ha dissenyat Benedetta Tagliabue, de l’ estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

El projecte d'enllumenat de la Rambla simbolitza Barcelona i resumeix el vaivé i el dinamisme d'aquesta ciutat. Un carrer que respira i acull diferents activitats, ple de color, naturalesa i alegria i del qual tots formem part. Un espectacle de gent en moviment, un lloc en el qual descobrir i ser descobert.

La intervenció de Benedetta Tagliabue és segons ella “un homenatge a tot el que La Rambla representa, i en especial als seus usuaris, residents, turistes, comerciants. Son perfils de gent que es dibuixen per materialitzar aquesta immensa diversitat”.

La novetat d’aquest 2015 és la utilització de materials reflectants que il·luminaran La Rambla, tant de dia com de nit, amb un mínim consum energètic. Un projecte, que a més de comptar amb el sistema d'il·luminació nocturn usual de cordó i tub lluminós, integra panells hologràfics reflectants, una alternativa més sostenible i experimental, amb presència lumínica i un efecte estètic de dia i de nit.

Aquest material reflectant, que també es va utilitzar en la decoració nadalenca de la ciutat de Salerno el 2014, aprofita la il·luminació de l'enllumenat públic dels semàfors, mitjans de transport, aparadors o anuncis, i la projecta en forma de centelleigs acolorits.

En el projecte de Benedetta Tagliabue i de l'estudi d'arquitectura Miralles Tagliabue EMBT ha treballat un equip de joves professionals dirigits per Nazaret Busto i ha estat realitzat per Il·luminacions Ximénez i Iren Servizi i Innovazione.

Com cada any, Amics de La Rambla ha assumit el compromís d’ il·luminar La Rambla per potenciar la seva imatge durant les festes de Nadal, que enguany es mantindran enceses fins el dia 6 de gener de 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

куни зрелым женщинам гифки/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X